A szerelmi kötésnek létezik ellentettje?
2 éve vagyok együtt a párommal. Nagyon szeret engem, mindent próbál megadni nekem. Azonban nem hagy nekem elég teret.. Állandóan féltékenykedik, apróságokon is felkapja a vizet. Nem vonzódom már hozzá, egy éve. Viszont ha szakítanék vele, nem bírná elviselni. (próbáltam) Annak örülnék a legjobban, ha találna helyettem egy lányt, akivel nagyon boldogok lennének. Így megmaradhatnánk jó barátoknak, mert teljesen nem szeretném megszakítani vele a kapcsolatot. Sokat adott nekem a két év alatt.
Hogyan lehetne elérni, hogy kiszeressen belőlem?
Köszönöm! Egyébként kissé szkeptikusan állok az ilyen dolgokhoz. Tényleg az őszinteség lenne a legjobb. De már megbántottam vele kétszer. Elkeseredésemben írtam ide..
A határozottság viszont hiányzik belőlem. Holnap megpróbálom rávenni magam, hogy beszéljek vele.
Szerelem elfelejtő:
Egy tálba öntsünk körömlakk lemosót és gyújtsuk meg.Rakjuk bele annak a személynek a tartozékát,akit azt akarjuk, hogy felejtsen el.Annak a személynek,aki pedig azt akarja, hogy felejtsék el a hajszálát rakjuk bele.Végül rakjunk bele zöld falevelet.
Ige: Ki szerettél most ne szeress, én is elfelejtelek.
Végül az igét is dobjuk bele a tűzbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!