Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen hátulütői lehetnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hátulütői lehetnek a fogamzásgátlónak?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
50%

szted miert adnak HASZNALATI utasitast mindenhez??

Olvasd el es rajossz

2011. márc. 6. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Én pl 12 kilót híztam 1 év alatt :) Szoval ha elkezded szedni és hízol 2-3 kilót rögtön menj vissza a nőgyógyászodhoz mert akkor másfajta kell.
2011. márc. 6. 18:37
 3/8 anonim válasza:
nem lesz gyereked :(
2011. márc. 6. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Betegtájékoztatóban ott vannak a mellékhatások.

És még vmi, amit elfelejtenek leírni:

Manapság rengeteg nő úgy szed fogamzásgátlót, hogy nem vizsgálták ki előtte normálisan. Ha vkinek pl. rendszertelen a menzesze, és úgy kezd tabit szedni (ami ugye elég gyakori, mert erre a problémára a dokik előszeretettel írnak tablettát...), akkor lehet, hogy egy életre szétcseszi a ciklusát. Aztán ha abbahagyja, még rosszabb lesz, mint volt.

De egyébként is sok olyan nő van, aki tabi után nagyon nehezen, esetleg csak orvosi segítséggel esett teherbe...

2011. márc. 7. 22:03
 5/8 TheAnonymus11. válasza:
az,hogy a tested hozzászokik a doppinghoz,és függő leszel
2011. márc. 13. 09:15
 6/8 anonim válasza:

és a nagy titok, amiről senki nem szokott cikkezni: a tablettát szedő nők jelentős része libidócsökkenésről vagy teljes libidóhiánytól szenved. Energetikailag pedig olyan, mintha lenyakazták volna a kedves hölgyet, mert nem tud feljutni a legfelső csakráig az energia, ezért az orgazmust nem lehet felépíteni (fejlődni az orgazmus készségben, elhúzni, továbbfejlődni benne), totál megmarad alsóbb szinten. Tapasztalat, hogy aki abbahagyja akár egy évig is eltarthat, mire minden visszaáll a nő saját energetikájára és a normál testi folyamatokra.

NA ezt is jól kitalálták nekünk a pasik, hogy nekik ne kelljen megtanulni a nővel való együttrezgést, a női test tiszteletét , elfogadást ... Hja és látszólag ez nekünk milyen tutijó. éS ráadásul ugyanolyan százalékban fogan meg egy nő, mintha a rendesen használná a természetes fogamzásszabályozó módszereket. Hangsúlyozom R E N D E S E N!

2011. márc. 13. 10:53
 7/8 anycika válasza:
És arról hallott-e már valaki, hogy a tabiktól- bármelyik is legyen- kialakul a májrák? ezt nem írják bele a tájékoztatókba!!
2011. márc. 13. 20:01
 8/8 anonim válasza:
nekem benne volt, hogy kialakulhat májrák. én a terhességi tünetek esetleges megjelenését hiányoltam belőle, pedig nem én vagyok az egyetlen, aki ezzel küzdött.
2011. márc. 14. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!