Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év után le szeretnék állni a fogamzásgátlóval. Hátulütői?
Nagyon lehúzza a libidóm,szinte nem is kívánom a szexet.De bezzeg amikor megjön a menzeszem akkor kitör belőlem egy egész havi vágy,ilyenkor meg nem tudunk szeretkezni.
Most arra gondoltam egy hónapra leállok a gyógyszerrel és ha valóban visszaáll a normális mértékig a libidóm,akkor gyógyszert válltok vagy marad az óvszer.(bár ebben nem bízok sajnos maradéktalanul,szerintem a gyógyszer megbízhatóbb)
Lehet ennek kellemetlen mellékhatása.Olvastam olyat,hogy van akinek hullani kezdett a haja vagy pattanásos lett.
Tapasztalatok?
Esetleg volt aki libidócsökkenés miatt hagyta abba?Elérte a célját?
Segítsetek,olyan tanácstalan vagyok.
Mert menstruálok.És ez mindkettőnket visszatart.
Másrészt az a 2 nap amíg nem jön meg a gyógyszerszünetbe,vajmi kevés egy hónapba.
Valószínűleg felszabadít, hoyg nem kell szedned, de egy hónapig nem érdemes vele szórakozni.
Én januárban hagytam abba, mert ütközött az egyik gyógyszeremmel, és június volt mire kiderült, hogy milyen ha nem szedem.... Újra kellett kezdenem....
Inkább kérj tanácsot orvostól, hogy milyenre válts!
rendben,akkor valóban megkérdezem az orvosom.Szedtem régebben dianne 35-öt de az orvosom tanácsára abahagytam,megkérem,hogy ahoz hasonlót írjon,mert annál nem voltak ilyen gondjaim.
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!