Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év után le szeretnék állni a fogamzásgátlóval. Hátulütői?
Nagyon lehúzza a libidóm,szinte nem is kívánom a szexet.De bezzeg amikor megjön a menzeszem akkor kitör belőlem egy egész havi vágy,ilyenkor meg nem tudunk szeretkezni.
Most arra gondoltam egy hónapra leállok a gyógyszerrel és ha valóban visszaáll a normális mértékig a libidóm,akkor gyógyszert válltok vagy marad az óvszer.(bár ebben nem bízok sajnos maradéktalanul,szerintem a gyógyszer megbízhatóbb)
Lehet ennek kellemetlen mellékhatása.Olvastam olyat,hogy van akinek hullani kezdett a haja vagy pattanásos lett.
Tapasztalatok?
Esetleg volt aki libidócsökkenés miatt hagyta abba?Elérte a célját?
Segítsetek,olyan tanácstalan vagyok.
Soha nem értettem ezeket a kérdéseket. Mert ha vki azt mondja, hogy lehet, hogy összevissza fog megjönni a vérzésed, vagy kijönnek a pattanásaid, akkor inkább örök életedbe szedni fogod?
Egyszer úgy is abba kell hagyni. Minél tovább szeded, annál rosszabb.
A libidócsökkenés szinte biztosan a tabitól van. Ezen vagy segít a gyógyszerváltás, vagy nem. Sok esetben sajna nem.
Mit tapasztalhatsz abbahagyás után?
Hát van, akinél nincs semmi változás.
Van, akinek pár hónap, mire helyrejön a ciklusa. Sőt, olyan is van, akinek nem jön helyre...
Az is lehet, hogy előjönnek a pattanások...
Senki nem tudja előre. De csak azért nem szabad szedni, mert félsz attól, hogy mi lesz ha abbahagyod...
Egyébként a diane nem kifejezetten fogamzásgátló. Nagyon erős hormongyógyszer, amit csak indokolt estben szabadna szedni, akkor is maximum fél évig.
Szóval azt ne kérj.
tudom,olvastam már róla sok rosszat és jót is,de nekem semmi baj nem volt tőle,de csak hasonlót szeretnék,mert tudom,hogy sokáig nem lehet szedni.
tudom,mindenkinél máshogy jön elő,de fel szeretnék készülni mindenre és érdekel másokra milyen hatással volt.
már az is eszembe jutott,hogy inkább abbahagyom végleg.
na jolvan,akkor most 3 hónapra abbahagyom.
de addig mijen fogamzásgátló módszert javasoltok?
gumin kívül.pl presszárium,spirál?
Hát a legbiztosabb az óvszer. És ha már 3 évig te vállaltad a védekezés nagy részét, a párod is kibírhatná 3 hónapig. A pesszáriumot csak spermiciddel együtt javasolnám, ráadásul netről kell rendelni, mert MO.-n nem kapható. De a dokim pl. esküszik rá:)
Spirált csak akkor raknak fel, ha már szültél. Plusz nem is rövidtávra van kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!