Szerelmi kötésnek még is mik a hátúlütöi?
Olvastam sok mindent itt a szerelmi kötésröl sokan azt írtátok ,hogy veszélyes ,hogy évekkel késöbb is csak "szívtok" utánnna. hogy sok a hátúl ütöje!
De azt senki nem írja,hogy mi(k)?????????!!!
Pl. úgy jársz mint én - mióta csináltam egy ilyet, azóta minden pasival valahogy úgy alakul, hogy többé-kevésbé összegabalyodunk (vagy messze hidegen elkerülöm), és akivel egyszer volt valami, azoktól sosem tudok teljesen elszakadni.
De a lényeg, hogy ha a másik életébe közvetlenül beleavatkozva, valakinek a szabad akaratát sértve próbálsz varázsolni valamit, az olyan, mint a rossz dzsinn: a lehető legrosszabb történik veled a kéréssel kapcsolatban.
Ha szerelmet akarsz, kérhetsz hozzád illő embert, kérheted, hogy egy bizonyos személy láthassa meg a vonzó tulajdonságaidat, vagy legyen esélyed megmutatni magad, de sosem azt, hogy legyen a tiéd.
05:04!!!
Ezt tapasztalatból írtad?!!
!
Te az lettél?
Jajj köszi hogy megosztottad velünk ezt a tapasztalatod. Lehet hogy aki eddig akart kötést csinálni ezekután ha elolvassa a válaszod 2x is meggondolja hogymeg-e csinálja! :)
Nem nöttem még ki belöle mert soha nem néztem harry pottert.
A másik: Ki mondta hogy hiszek benne?! Csak olvasgattam a többi hozzászolást és kiváncsi lettem és feltettem a kérdést.
De azt írtad te sem hiszel benne még is elolvastad. Ha nem hiszel a varázslásokban akkkor mért léptél be a MÁGIA EOTÉRIA kategoriába!
Bazki hány éves vagy?
Vagy nem tudsz olvasni nem vettél szemüveget fel? Én se hiszem el.......de hiába mondom nem tudom nem érted meg. na én végeztem!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!