Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » A jósók mért mondanak jósok...

A jósók mért mondanak jósok baromságot?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 14:15
 1/10 anonim ***** válasza:
pénzért
2010. júl. 5. 14:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak egy nagyon jó példa hogy mennyire kamu az egész! http://www.youtube.com/watch?v=sybB5YN_Rfw
2010. júl. 5. 14:37
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Valamit mondaniuk kell a sok hiszékeny embernek a pénzért,amit legombolnak róluk.
2010. júl. 5. 14:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Jó estét kívánok Karolaaa vagyok...
2010. júl. 5. 15:49
 5/10 anonim válasza:
a jósok azért mondanak baromságokat, mert maguk is primitiv barmok jó esetben... rosszabb esetben ezt fokozzák, mert csaló gazemberek is emellett, akik kihasználják az emberek hiszékenységét
2010. júl. 5. 16:32
 6/10 anonim válasza:

Szeretettel köszöntelek benneteket:)

Tisztánlátó médium vagyok:)

Hívjatok föl és teszteljetek le, hogy kártya nélkül telefonon megmondom az egész életeteket:)!

20/3808190

sziasztok:)

2010. júl. 5. 17:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Inkább írok e-mailt, arra is válaszolsz?:D
2010. júl. 5. 19:13
 8/10 anonim válasza:
persze válaszolok:))
2010. júl. 9. 17:49
 9/10 anonim válasza:
sztem korlátolt vagy
2010. júl. 10. 02:52
 10/10 anonim válasza:

Azért, mert azok nem igazi jósok vagy elvette az eszüket a pénz. Hiszek benne, hogy léteznek emberek, akik képesek a jóslásra, gyógyításra vagy hasonlók, de elvileg az ilyen képességgel rendelkező emberek nem kérhetnének pénzt. Azokat a képességeket azért kapták, hogy segítsenek másokon.

Valószínűleg az igazi, tiszta szívű és tényleg segítő szándékú jósokat, nem is ismerjük (nem úgy mint a médiában szereplő és ott meggazdagodókat)

Lehet, hogy most egyesek azt mondanák, hogy "nekik is meg kell élni valamiből, és ha csak ahhoz értenek..." erre én meg csak annyit mondanék, hogy én sem kérnék pénzt, ha mondjuk egy nénit megmentenék egy halálos gázolástól. Vagy mondjuk ha gyógyító lennék és bemennék egy betegekkel teli kórházba, és tegyük fel egy szegény idős bácsinak nem lenne elég pénze, hogy segítsek rajta, akkor hagyjam meghalni, vagy szenvedni? Itt pontosan ezért nem szabadna egyáltalán pénzt kérni ezért. Mindenkinek egyenlő esélye kellene hogy legyen a gyógyulásra és hasonlókra...

2010. aug. 21. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!