Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Leci ne iteljetek el, de az...

Leci ne iteljetek el, de az iment tettem fel egy kerdest eloben a TV-2-on az EZO musorban, es ott azt mondtak hogy 2013 marciusara lat csak egy terhesseget, szerintetek igazat mondanak?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 15:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2011. júl. 7. 15:05
 2/27 A kérdező kommentje:
na ne mar csak akkor essek teherbe! ugy elvagyok keseredve!!
2011. júl. 7. 15:06
 3/27 anonim ***** válasza:
0%
Igen!
2011. júl. 7. 15:06
 4/27 anonim válasza:
45%

Ne butáskodj!

Ez csak pénz behajtás! Hogy tudtál ilyet felhívni??

Nem látnak azok semmit!! Becsapás és ámítás az ilyen, jobb, ha rögtön elkapcsolod, ha ilyen műsorba akadsz:-)

Nem szabad egy fél garast sem adni a szavukra!

Majd meglátod:-)

2011. júl. 7. 15:08
 5/27 anonim ***** válasza:
71%

Igen kicsi az esély rá, hogy bejön a tippje.

Bármikor terhes lehetsz, akár következő holnapban, akár 2014-ben...

Fogd a párod, zsupsz az ágyba és estettek neki a munkának. :)

6/27 anonim ***** válasza:

*következő hónapban :)

bocs elírtam

7/27 A kérdező kommentje:
ja de jo hogy nem iteltek el!! hat tobbet mig elek csinalok tobszor ilyet!! amugy csak furcsaltam hogy szinte masodpercenkent csergett a telefon a kerdezokkel,azet gondoltam hogy ki probalom en is!
2011. júl. 7. 15:11
 8/27 anonim ***** válasza:
65%

na látom nem csak én vagyok ilyen hülye. Én is felhívtam egyszer őket, azt mondták h a jelenlegi kapcsolatomból ki kell lépnem, mert annyira rossz közöttünk a viszony, de nem tettem mert boldog vagyok a párommal és a baba is útban van.

Ezek a jósok mind hülyék

2011. júl. 7. 15:16
 9/27 anonim válasza:
37%
Szerintem ne izgulj ezen, és ne beszéld be magadnak, hogy akkor biztos így is lesz. Anno anyukám elment "igazi jósokhoz", és ők is mondtak minden félét, de nem úgy lett. Én ezeknek a tv-s jósoknak amúgy sem hinnék.
2011. júl. 7. 15:19
 10/27 anonim válasza:
80%
Én ezekbe a műsorokba először is azt furcsállom, hogyha ő a mindentlátó, nagy jós, aki előre tudja a jövőt, miért kérdezi meg minden telefonálótól, kicsoda, és honnan telefonál? :)
2011. júl. 7. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!