Leci ne iteljetek el, de az iment tettem fel egy kerdest eloben a TV-2-on az EZO musorban, es ott azt mondtak hogy 2013 marciusara lat csak egy terhesseget, szerintetek igazat mondanak?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 15:05
21/27 A kérdező kommentje:
mekkora egy idiota egy ember!! ilyen meg nem is lattam!! szegyelhetned magad,hogy egy masik embernek ilyet irogatsz!!
2011. júl. 8. 11:27
22/27 anonim válasza:
Tájékoztatnálak, hogy az igazi jósok mindenféle fizetség nélkül jósolnak. Van ilyen ismerősöm, ő tényleg ért hozzá és be is jönnek a jóslatai, és ingyen dolgozik. Amikor megláttam, hogy mennyi az EZO tv percdíja, belül sírva fakadtam. Szánalmas, hogy ezzel tényleg mennyi pénzt keresnek a (már meg ne haragudj) naiv emberek átverésével.
23/27 anonim válasza:
Nézd, az egyik pasi, aki ott jósol a házunkban lakik. Bedobja a neved egy pénzes ládába vagy mi fenébe, hogy gazdagságot, boldogságot hozzon. Kérdezem én a sajátját miért nem dobatja bele? Mert kb38 éves és az anyjával lakik egy földszinti panelban. Világ életében kettyósnak tartották. Barátnője sem volt soha, de pasival se láttuk még :) Szóval nagy átvágás az egész. Aki igazán ért hozzá, az soha nem kér érte pénzt, és nem hirdeti magát sehol. Szájhagyomány útján, ismerős ajánlásával jutsz el hozzá, már ha egyáltalán fogad. És nem 1 percet töltesz el nála.
24/27 anonim válasza:
ezek ha valóban tudnának jósolni, nem egy tv műsorban dolgoznának, létminimumért...:)
én azt mondom, ne keserítsen el, próbálkozzatok, hamar el fog jönni az ideje:)
25/27 anonim válasza:
az se normális aki erre betelefonál
26/27 anonim válasza:
Ki jósolta? És mennyit várattak, mire adásba kerültél?
27/27 anonim válasza:
Nem mondanak igazat! Egyszer én is lecsekkoltam csak én az Asztro Show -t bár én ingyenes email konzultációt kértem és egy szó se vált valóra abból amit mondtak. Persze én meg beleéltem magam mert jót írtak a kérdésemmel kapcsolatba és hogy nem volt valós így csak megint én szenvedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!