Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Segítene valaki a tarot lapok...

Segítene valaki a tarot lapok összeolvasásában?

Figyelt kérdés

nemrég kezdtem el a tarottal foglalkozni, az egyes kártyák értelmezése már megy, de az összeolvasásnál van gondom.

A helyzet, amire kérdeztem: szétmentem a volt párommal és eléggé rosz viszony van közöttünk, 2 hónapja nem beszél velem. Én a héten megkerestem és elmondtam, hogy még mindig szeretem, de válasz azóta sem jött. A kérdésem, hogy milyen irányba alakul a kapcsolatunk.

Múlt: igazság

Jelen: mágus

Jövő: bolond

Egész kapcsolat: szerencsekerék

2017. máj. 21. 09:13
 1/3 anonim ***** válasza:
82%

Kedves Kérdező!

Ha Rider-Waite paklit használsz, akkor tarot kérdéskörben Hajo Banzhaf könyveit tudom ajánlani. Az első A hős útja c. könyve legyen. Érdemes A számok szimbolikája és jelentése c. könyvet másodiknak elolvasni. Utána jöhet a többi átfogó mű. A Crowleyről-féle tarotról nincs olyan sok magyar nyelvű irodalom.

A tarot nem mindig történetben, gyakran csak különálló képekben fejezi ki magát. Lehet, h amit most vetettél, amit most látsz a vetés alapján, az már elég az értelmezéshez.

Óva intelek, h a jövőd nyomdai úton előállított színes lapocskákra bízd. Hajo Banzhaf is azt írj, ah a kártya jó szolga, de rossz úr. Ehhez tartsd magad!

Jó tanulást.

Üdv Ԙ

2017. máj. 21. 09:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát ilyen tarotoket nemtudok ,az előző válaszoló igen .

Zsírozni viszont ,vagy fekete macskázni megtaníthatlak . Pokerezni nem tudok sajnos.

2017. máj. 22. 08:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értek hozzá, meg a zsírozáshoz se. De olvasgattam a tarotról.

Ha a lapokat egyesével tudod, akkor érezned kell hogy a lap melyik jelentése vonatkozhat rád. Ez is fontos olvasásnál.

Tippem szerint a múltban valami kiderült( feltehetően rólad) ami nem tetszett a párodnak.

A mágus jelentése nagyjából annyi mint amit a szó is jelent. Nyilván nem középkori mágia van a dologban, hanem a hétköznapokra

levetíthető kis megtévesztések. Attól függ hogy áll a lap,simán vagy fordítva(netes jóslások nem támogatják a fordítottat). Itt is látszik hogy vissza akarod kapni, próbálod elcsábítani (még akkor is ha csak magadban sorolod az érveket hogy miért lenne jó ami eddig sem volt jó). A jövő? A bolond lapjáról Müller Péter könyvében egy egész fejezetet olvastam. Gondtalanság, felelőtlenség stb...

Nincs megírva semmi a jövőre nézve ebben s helyzetben( én is utálom amikor ez jön ki de ez van) a sorskerék szintén ezt erősíti meg. Vagy fönt vagy lent....

Javaslom teljes készletből újrahúzni, ugyanis a nagy arkánumok nagy események jelzői. Konkrétabb képet kaphatsz ha mind a 72lapot használod. Ha itt is kijön a nagy arkánumok egyike akkor azt kell rendesen kielemezni. Röhögnék ha kijönne a "hold" :D :D az szintén a bizonytalan kártyalapok egyike....

2017. máj. 23. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!