Tarot. Ha valakire a következő lapokat húztam, hogyan alakul a kapcsolatunk? Hogyan kellene viselkednem, hogy a legjobb dolog alakuljon ki, vagy halott az egész?
Figyelt kérdés
Múlt:halál, jelen: császárnő, jövő:világ, kapcsolatra húzott lap:erő. Az általános jóslás értelmezése megy, csak ennél a kirakásnál valahogy mindig félre olvasom a kártyákat. :/2017. ápr. 20. 18:42
1/2 anonim válasza:
Nagyon jó aspektusban vagy jelenleg.
A kapcsolataid erősödnek,és sok új kapcsolatra teszel szert amik meghatározóak a jövődre nézve.Én is kivetettem neked,a jövőd sokkal igéretesebb mint te valaha is gondoltad volna.Van egy jó hírem is.
Megvan benned az az erő,ami hozzásegít mindenhez ami jó neked!
2/2 anonim válasza:
Szerintem nézd meg milyen telefon szolgáltatók vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!