Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Segítene valaki értelmezni az...

Segítene valaki értelmezni az alábbi tarot kirkást?

Figyelt kérdés

Saját érzéseim a párom iránt: világ

Párom érzései irántam: mágus

Kapcsolatunk most: diadalszekér

Kapcsolatunk a jövőben: ítélet

2017. máj. 1. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Tiszta, nyitott szívvel fordulsz mindenki felé, szereted az egész világot (=jelenleg bárki belefér)

Párodat megbabonáztad, istennőként tekint rád

Így mint egy ünnepelt hadvezér, elérted célodat, és diadalittasan élheted napjaidat

Komoly próbatétel előtt álltok a kapcsolatot tekintve, majd elválik, hogy mennyire szorosak az érzelmek, mennyire szoros a kapcsolat köztetek

2017. máj. 1. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
43%

Jó ég. Az ilyen embereknek, mint az első, megtiltanám, hogy tarot-val foglalkozzanak. A szomorú az, hogy általában azok is ezen a szinten vannak értelmezésben, akik pénzt kérnek érte...

A párod jelenti neked a teljességet, a boldogságot, mindent, amit szeretnél jelenleg. Ő azt érzi, hogy ő kontrollál, az ő kezében van az irányítás. A kapcsolatotok most intenzív mozgásban van, de valójában a jövő fogja eldönteni (és a jelenbeli cselekedeteitek, döntéseitek) hogy ez milyen irányba vezet majd.

2017. máj. 2. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
11%

Jézusom! Megtiltanám az ilyeneknek, mint a 2-es, hogy jóslással foglalkozzanak. És még pénzt is kérnek érte!

Szégyen gyalázat!!!

Honnét veszed, hogy foglalkozok vele? Honnét veszed, hogy ráadásul pénzért csinálom?

Csak azt szeretném elérni, hogy az emberek végre ráébredjenek, hogy mutathat a kártya akármit:

az életben az fog történni, amit a saját tetteinkkel, cselekedeteinkkel, tudásunkkal, erőnkkel megteszünk, létrehozunk, kigondolunk és megvalósítunk!!!

És akárki is vagy kérdező, ne higgy senkinek, annak se, aki a rossz következményeket jósolja, de annak meg főleg ne!!! aki azt hazudja neked, hogy minden szép és jó lesz, ne tégy semmit, csak ülj ölbetett kézzel és várd a csodát!!! Ezek a legveszélyesebb, legkártékonyabb jósnők!

2017. máj. 3. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
43%

Tanulj meg szöveget értelmezni. Nem vagyok jósnő, a tarot egy eszköz számomra ami nekem bizonyos helyzetekben már sokat segített, és emellett bizonyos szinten hobbi is, ezért szívesen segítek benne másoknak is. Életemben nem kértem pénzt jóslásért.

A kártya pedig nem akármit mutat, hidd el, elég mélyen ismerem a jelentését, összefüggéseit.

Te viszont leírtál valami random hülyeséget, ami a kártyák nevéről eszedbe jutott, és ha én nem szólok hozzá, az életben nem derül ki, hogy ráadásul te magad se gondoltad komolyan. Na most akkor melyikünk válasza volt károsabb a kérdezőre nézve...?

2017. máj. 3. 15:54
 5/5 anonim ***** válasza:
11%

Ez a kérdező hetente rak fel kamu-kérdéseket, és azzal szórakozik, hogy az önjelölt jósok, milyen válaszokat tudnak belemagyarázni... mint te is...

Hogy nem vagy jósnő... akkor minek tartod a kapcsolatot ilyen témában, priviben másokkal??? Persze, de azt állítod, hogy nem húzod le őket anyagilag, szellemileg, akárhogy.

2017. máj. 3. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!