Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Tarot Y kirakást segítene...

Tarot Y kirakást segítene valaki értelmezni?

Figyelt kérdés

Az én érzéseim a fiú iránt: ítélet

Az övé irántam: diadalszekér

Kapcsolatunk most: csillag

A kapcsolatunk a jövőben: mágus

2017. máj. 10. 20:50
 1/1 anonim ***** válasza:

A kártyák mindig a kirakónak mutatják meg a teljes képet. Előfordul, hogy helységenként máshogy értelmeznek egy-egy kártyát, így mindig ajánlott úgy neki látni a jóslásnak, hogy minden kártyát jól ismersz, vagy egy olyan személlyel elvégeztetni, aki ezt megteszi helyetted. Most, ha neked a benyomásod az ítélet kártyáról negatív, akkor a más által leírt magyarázat kicsit sem lesz igaznak mondható...

Ezt tisztázva, elmondom, hogy az én belátásom szerint mit mutatnak a kirakott lapok:

A te érzéseid felé, olyanok lehetnek, mint az esőutáni szivárvány; talán tévesen álltál hozzá, vagy rosszul ítélted meg őt, ami megváltozhat.

A másik fél feléd érzett érzelmei egyértelmű változáson mennek át. Talán ő is máshogy ítéld meg eddig.

A jelenlegi kapcsolatotok a pozitív hangulat vezérli, magasnak tűnik, hogy ennél nem lehet jobb, ám a jövőbeli kapcsolatotok magába foglal minden lehetséges verziót, csak lehetőséget kell adni rá.

2017. máj. 10. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!