Ha azt akarom megtudni a tarot kártyától h mit kell tennem h újra összejöjjünk vagy egyáltalán van e esély erre akkor milyen kirakást kell csinálnom, és mi legyen a pontos kérdés?
Én már 12 és fél éve foglalkozom professzionális jóslással, miután elvégeztem a Balmazgyöröki Jós-és Jövő látó tanfolyamot. Ezért nagy magabiztossággal mondhatom hogy én a Jan Vincent féle kirakást végezném el dupla hekratotta sorban. Ha nem értesz hozzá akkor kicsit veszélyes lehet. Még a tanfolyam első évében egyszer megpróbáltam pár barátomnak és szörnyű vége lett. Az egyikük közülük azonnal lebénult, egy másik elhagyta az 1000 db-so puzzleljének utolsó darabját (ami nem mellesleg pont középről hiányzott, így mondanom sem kell milyen bután néz ki a kép a falán, hiába vett hozzá nicaraguai pézsmapocok-csont keretet), a harmadik pedig azóta nem tud színeset és fehéret külön mosni. Erről nem is szeretnék többet beszélni mert örökké fájó pont marad. A módszer pontos és biztonságos végrehajtása érdekében nem árt ha előtte pár nappal bekened magad a guatemalai zöldbimbós fa kérgének nedvével. Ugyanezt a hatást érnéd el vaníliapudinggal is, de én nem tenném próbára az univerzumot. Fontos hogy ezt csákóformájúra hajtogatott újságpapíron tedd meg, ugyanis nem jön ki valami könnyen a szőnyegből, ráadásul február 27 és március 13 között rontást hozhatsz a kettővel alattad lakó szomszédodra. A kérdést Ó-szálemi nyelven tenném fel. Ó-szálemi-magyar szótár viszonylag kevés maradt fenn az 1978-as nagy jósharcok idejéről, de nem reménytelen találnod egyet. Az eljárás pontosabb végrehajtásáról "Koszlói Kiss Jolán - Egy életem egy jóslásom" c. könyvében olvashatsz.
Kérlek légy óvatos. Az univerzum legyen veled!
a második és harmadik válaszoló mit szívott? rég olvastam már ekkora hülyeségeket, mondjuk az biztos, hogy jól szórakoztam!
kedves kérdező, szerezz be egy könyvet, ha komolyabban akarsz foglalkozni a témával, vagy pedig keress fel egy szakembert, ezt tudom ajánlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!