Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Tarot döntéskirakás. Melyik...

Tarot döntéskirakás. Melyik helyzettel járok jobban?

Figyelt kérdés

Az első út: főpap, igazság, szerencsekerék

a másodi: erő, ítélet, bolond

Jelenlegi helyzet: mágus.

A kérdés amire kiraktam, hogy elmondjam e valakinek, hogy többet jelent-e számomra, vagy sem.

2017. ápr. 27. 11:08
 1/7 A kérdező kommentje:
jelenlegi helyzet: csillag. Bocsánat.
2017. ápr. 27. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagyon hasonló a két út. Szerintem te már eldöntötted, hogy úgyis elmondod (csillag). Számomra az első verzió pozitívabbnak érződik, de egyik sem ad biztos végső választ és nagyon hasonlóak.
2017. ápr. 27. 11:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Mármint a lapok jelentése is hasonló. Én ilyen helyzetben ki szoktam rakni egy kibővített kelta keresztet, hogy jobban belelássak a részletekbe, akár mindkét szituációra is, mi lesz, ha elmondod, és mi lesz, ha nem.
2017. ápr. 27. 11:20
 4/7 A kérdező kommentje:

A kelta keresztet azért nem szoktam, mert a kisarkánumok értelmezése számomra bonyolult.

A szerencsekerék miatt húztam még egy lapot az elsőre, ami a nap volt, de nem tudom, hogy ebben a helyzetben ez számít e.

2017. ápr. 27. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát mivel a szerencsekeréknél nincs definiálva, hogy merre alakul a szerencséd, csak azt mutatja, hogy mozgásban van, mozgásban lesz, valamerre megindul, akkor pozitív a nap, persze, mert azt mutatja, hogy pozitív irányba változik. Esetleg mivel a nap téged is szimbolizálhat mint a cselekvő embert, a saját életed alakítóját, azt is jelentheti, hogy úgy alakul, ahogy te szeretnéd. Összességében, szerintem mindenképp pozitív. (A kis arkánumot érdemes megtanulni értelmezni, ha csak saját magadnak szeretnél is még később kirakásokat csinálni, mert sokkal jobban árnyalja a képet, annyira egyébként egyáltalán nem bonyolult, mint tűnhet.)
2017. ápr. 27. 12:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
2017. ápr. 27. 12:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen, látatlanban csak ennyit tudtam mondani, remélem, elég... Azt látom, hogy valaki lepontozott, nyugodtan fejtse ki ő is, ő hogyan értelmezi, egyrészt én is tanulok belőle, másrészt nem vagyok tévedhetetlen, hátha ő is segít. Neked sok szerencsét. :)
2017. ápr. 27. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!