Ez mit jelent? Először voltam jósnál.
Azt jelenti, hogy akit felkerestél, nem a jóslásból akar megélni. Talán egy kis becsület is szorult belé.
.
Ne keverjük a jóslást az asztrológiával!
A horoszkóp az alapjellemet rendeli a születéskori "csillagok" állásához, a jövőbeli eseményeket a jóslás "tárja fel".
.
Keress fel megélhetési jóst, ő biztosan fog valamit mondani neked pénzedért!
Háát,én egyszer voltam egy jósnőnél,ő az első 2 percben megmondta hányan vagyunk testvérek,még azt is mondta,az egyik távolabb áll tőlem.Akkor nem értettem hirtelen mire mondja,de aztán leesett,hogy ő csak féltestvérem! Megmondta mennyi gyerekem van,adott róluk jellemzést,ami azért 98%-ban igaz volt. Egy férfiben és a szüleimben tévedett,az nem úgy volt ahogy mondta.
Ezer %,hogy nem ismert,nem tudott rólam semmit. Én valamennyire hiszek benne.
Jaa és nagyon-nagyon régen Anyukámat is elutasította egy jósnő! Mégpedig akkoriban elég híres volt,mint a Putnoki halottlátó! Első férje meghalt Anyukámnak mikor a tesom 6 hónapos volt. Valaki jósolt neki,mikor elment ehhez a Putnoki nőhöz,ő annyit kérdezett,jósoltak e már neki ezzel kapcsolatban? Hazudni nem akart,mert gondolta ha jós,úgyis rájön.Így megmondta,hogy igen! Erre csak annyit mondott a nő,sajnálja,ha már egyszer valaki jósolt neki,ő nem tud!
De,hogy miért,hát az passz. Én tuti kiváncsi lennék a helyedben kedves kérdező! Nem tudnék nyugodni,motoszkálna bennem vajon mit látott,mit titkol el!?
" Erre csak annyit mondott a nő,sajnálja,ha már egyszer valaki jósolt neki,ő nem tud! De,hogy miért,hát az passz."
Nagyon egyszerű. Mivel nem tudta hogy a másik jós mit hazudott, ezért nem tudta mit hazudhat anélkül hogy ellentmondásba keveredne a másik jóssal, ezért azzal zavarta el anyukádat hogy "sajnos" nem tud neki jósolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!