Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ez mit jelent? Először voltam...

Ez mit jelent? Először voltam jósnál.

Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy egy órát beszélgetünk. Megkérdezte a horoszkópomat, kezébe vette a kártyát, majd megállt és azt mondta, nem tud segíteni, blokkolom az energiáit. Nem mondhat nekem semmit. Pénzt nem kért, elküldött.
2017. márc. 19. 17:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mikor kikísért,vázoltam neki,hogy miért is jöttem,de csak annyit mondott,hogy mindennek megvan az oka.Annak is,hogy ő most nem segíthet nekem.
2017. márc. 19. 22:36
 12/22 anonim válasza:
Az a baj hogy a legtobb tenyleg kuruzslo a szakmaban. De ha nem fogadott el penzt es csak elhajtott az sztem azt jelenti, hogy valami olyat lathatott amire te meg nem voltal felkeszulve es inkabb elkuldott. Bizonyos informaciokra az ember nincsen felkeszulve es a legtobb esetekben sokkal jobb ha dolgokat csak akkor tudsz meg amikor megersz ra.
2017. márc. 20. 21:00
 13/22 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, hogy akit felkerestél, nem a jóslásból akar megélni. Talán egy kis becsület is szorult belé.

.

Ne keverjük a jóslást az asztrológiával!

A horoszkóp az alapjellemet rendeli a születéskori "csillagok" állásához, a jövőbeli eseményeket a jóslás "tárja fel".

.

Keress fel megélhetési jóst, ő biztosan fog valamit mondani neked pénzedért!

2017. márc. 21. 05:33
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem fogok más jóst felkeresni, ez is csak egy hirtelen ötlet volt.Akinél jártam,ebből él.Ezért lepődtem meg én is, nem számítottam ilyen kimenetelre.Nem hiszek ezekben a dolgokban, tényleg csak egy kívülállótól szerettem volna hallani valami olyat, ami esetleg segít elindulni valamilyen irányba.Fura volt az egész.Nem hallottam még olyanról,hogy valakinek visszautasítsák a jóslást.Az meg ,hogy blokkoltam az energiáit, végképp nagyon érdekes.Nem is sejtettem,hogy ilyesmire képes vagyok.:)Egyébként végig nagyon komolyan beszélt velem, egy kicsit ijesztő volt az egész.
2017. márc. 21. 08:06
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elijeszteni,de valami rosszat látott akkor,amit nem mondhat el! :(
2017. márc. 21. 10:25
 16/22 anonim ***** válasza:
Vagy pedig azért mondta, hogy még jobban ráharapj a csalira. :) És ne kételkedj a "hitelességében". Ez is lehet egy jól bevált trükk bizonyos "jósoknál." Majd utána visszamész és jó kis pénzeket leakaszt rólad, azt is kitalálja majd fizess x összeget és leveszi a családodról is az átkot, na meg rólad is. Vigyázz nagyon ezekkel.
2017. márc. 21. 22:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Másik: simán le lehet tesztelni őket. Kérdezd egy olyan emberről, akit csak Te ismerhetsz, és ő hallomásból se hallott az illetőről még soha. Ha pontos jellemrajzot ad, amit megjegyzem nem fog... akkor lehetne mondani, hogy van ilyen képessége.
2017. márc. 21. 22:27
 18/22 anonim ***** válasza:

Háát,én egyszer voltam egy jósnőnél,ő az első 2 percben megmondta hányan vagyunk testvérek,még azt is mondta,az egyik távolabb áll tőlem.Akkor nem értettem hirtelen mire mondja,de aztán leesett,hogy ő csak féltestvérem! Megmondta mennyi gyerekem van,adott róluk jellemzést,ami azért 98%-ban igaz volt. Egy férfiben és a szüleimben tévedett,az nem úgy volt ahogy mondta.

Ezer %,hogy nem ismert,nem tudott rólam semmit. Én valamennyire hiszek benne.

2017. márc. 21. 23:04
 19/22 anonim ***** válasza:

Jaa és nagyon-nagyon régen Anyukámat is elutasította egy jósnő! Mégpedig akkoriban elég híres volt,mint a Putnoki halottlátó! Első férje meghalt Anyukámnak mikor a tesom 6 hónapos volt. Valaki jósolt neki,mikor elment ehhez a Putnoki nőhöz,ő annyit kérdezett,jósoltak e már neki ezzel kapcsolatban? Hazudni nem akart,mert gondolta ha jós,úgyis rájön.Így megmondta,hogy igen! Erre csak annyit mondott a nő,sajnálja,ha már egyszer valaki jósolt neki,ő nem tud!

De,hogy miért,hát az passz. Én tuti kiváncsi lennék a helyedben kedves kérdező! Nem tudnék nyugodni,motoszkálna bennem vajon mit látott,mit titkol el!?

2017. márc. 21. 23:12
 20/22 anonim ***** válasza:

" Erre csak annyit mondott a nő,sajnálja,ha már egyszer valaki jósolt neki,ő nem tud! De,hogy miért,hát az passz."

Nagyon egyszerű. Mivel nem tudta hogy a másik jós mit hazudott, ezért nem tudta mit hazudhat anélkül hogy ellentmondásba keveredne a másik jóssal, ezért azzal zavarta el anyukádat hogy "sajnos" nem tud neki jósolni.

2017. márc. 22. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!