Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jártatok már jósnál? Bejött...

Jártatok már jósnál? Bejött valami azokból amit jósolt?

Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Rendszeresen járok jóshoz, mert a barátom. Nekem még nem jósolt semmit, mert nem is tud. Ha valaki fizet érte, hát mond valamit, aminek se füle, se farka.
2014. márc. 14. 16:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, megjósolta, hogyha nem fizetek hívja a rendőrséget.
2014. márc. 14. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem megjósolta, hogy fél óra múlva 5ezer forinttal kevesebb pénzem lesz, és bejött!
2014. márc. 14. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:

nem, de a kocsmában már jósoltam a havernak tenyérből, egy sör + egy feles volt a fizetség

hogy mit jósoltam, arra nem emlékszem, mert be voltam már baszva

2014. márc. 14. 17:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, jártam. Azt jósolta, hogy nem fog bejönni, amit mond. Erre varrj gombot.
2014. márc. 15. 11:23
 6/7 Laylah ***** válasza:

Igen, vannak ismerőseim jósok. Visszatérő vendégeik is vannak (nem is kevés!), akik mind azért mennek vissza, mert úgy lett, ahogy mondta. Nyilván, ha nem jött volna be, akkor nem mennek vissza. Nekem talán egyszer jósolt, de az már régen volt, nem emlékszem rá, jósolok én magamnak is. Viszont olyan volt, hogy gyakorlásból neki kellett jósolnom, vagy az egyik vendégének (külön ülve, tehát ő is jósolt meg én is).

A magukat jósnak nevezők döntő többsége kókler. Nem csodálom, hogy elveszett a bizalom az egész iránt.

2014. márc. 15. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen járok. Az első alkalommal én is egy kamuhoz kerültem sajnos, aki a következőket mondta: suli jó, betegség van és lesz is... És amikor benyögte, hogy ez 10.000Ft azthittem leszédülök a székről :D

Azóta megtaláltam az "igazit" szerencsére és mindig beválik amit mond. Sokszor felnyitja a szemem bizonyos dolgokra, szóval ha jó helyre mész nem fogod megbánni!

2014. márc. 31. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!