Miért ordítottam éjszaka álmunkban? Ti már jártatok így?
Figyelt kérdés
Családtagom meséli,m hogy éjszaka üvöltöttem egy nagyolt. Valóban nagyon halványan emlékszek rá. Ti már üvöltöttetek így?2013. ápr. 22. 14:50
1/5 anonim válasza:
Teljesen normális. legalábbis amíg nem mindennapos. Valamit nagyon megéltél.Velem volt már olyan hogy sírtam, és felébredtem, tényleg potyogtak a könnyeim, vagy nevettem.Előfordul ilyen.
2/5 anonim válasza:
Volt ilyen, azt nagyon utálom, mikor a saját artikulátlan üvöltésemre ébredek.Ilyenkor nagyon megijedek.De volt már olyan is, mikor nevetve vagy sírva ébredtem.A legdurvább az volt, mikor álmomban küzdöttem valakivel és arra ébredtem, hogy üvölt a férjem, mivel mindkét kezemmel a haját téptem,mint az őrült :DDDD (szegény).
3/5 anonim válasza:
Ki vagy készülve lelkileg. Én is voltam már igy mint te.
4/5 anonim válasza:
Lehet bizarrul hangzik (nem vagyok káromkodós típus) de egyszer szó szerint arra ébredtem fel, hogy valakinek az anyját szidom....
5/5 anonim válasza:
Nekem pl: volt olyan hogy annyira nevettem,vagy sirtam és arra ébredtem vagy:
nem emlékszem mit álmodtam de asszem valaki meg akarta ölni az anyukámat és arra ébredtem hogy elkiáltottam magam hogy "anyaa" és bőgni kezdtem és anya lejött megkérdezni hogy mi a baj de megnyugtatott és vissza tudtam aludni. :)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!