Történt velem egy eszméletlen dolog! Ez mit jelképezne?
Sziasztok!
Az éjszaka nem tudtam aludni. Lehúnytam a szemem amikor minden fehér lett, majd egy templomban voltam amikor láttam oldalról jézust. Eközben egy férfi hang beszélt hozzám magyarázta hogy jézus mit tett ilyenkor-olyankor. Már nem emlékszem a lényegére. Amikor abbahagyta, akkor megint munden fehér lett majd felkeltem és a jobb fülemben halottam egy hangos furulya 3-4 másodperces hangokat...
Erre még most is emlékszem.
Ez most mit jelképezne? Jézus akart neke valamit ezzel üzenni?
Vagy nagyon leesett a vérnyomásod, és hallucináltál, vagy álmodtál, vagy Jézus akart valamit üzenni.
Választhatsz! :D
És mit tett "ilyenkor meg olyankor"?
Foglalkoztatott mostanában az a kérdés, hogy létezik e Isten? Vagy hívő vagy?
Ha gondolod irhatsz privit is.
Hát nekem van 1 elméletem...amit leírtál az naon hasonlított egy miséhez vagy ehhez hasonlóhoz (nem kellett misén részt venned hogy ilyet álmodj..a tudatalatti kivehette ezt a képet akár a tv-ből is)
Csak gondolj be: fehérség=a templom falai belülről...jézus=jézus szobor valahol a teremben (minden templomban van 1 ) férfi hang=nyilván a plébános úr szavai ...hangos furulya= ebben nem vok biztos de lehet hogy a harang szólama csak éppen visszhangozva és eltorzulva...
Az hogy jelképeznek-e valamit azt nem tudom (én ateista vagyok) ,de ha úgy gondolod legyen ez az oka hogy ezentúl jobb életet élj (ha eddig nem azt éltél volna) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!