Ez mit jelent? Először voltam jósnál.
Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy egy órát beszélgetünk. Megkérdezte a horoszkópomat, kezébe vette a kártyát, majd megállt és azt mondta, nem tud segíteni, blokkolom az energiáit. Nem mondhat nekem semmit. Pénzt nem kért, elküldött.2017. márc. 19. 17:54
1/22 anonim válasza:
Itt (azt hiszem) olvashatsz róla.
2/22 anonim válasza:
Azt jelenti hogy nem vagy elég hiszékeny ahhoz hogy átverjen, ezért ezzel a nagyon misztikusnak hangzó hazugsággal lepattintott. Örülj neki, csak a pénzed bánta volna.
3/22 anonim válasza:
Talán rájött, hogy nem vagy lehúzható hülye. Nade mégis annak kell lenned, ha jóshoz mentél. Szóval én sem értem, miért pattintott le.
4/22 anonim válasza:
Ott a pont a válaszolóknál. Igazi jósok nem léteznek. Ideje már felébredni a csipkerózsika világból. :)
6/22 A kérdező kommentje:
:) Köszi a válaszokat!
2017. márc. 19. 19:25
8/22 A kérdező kommentje:
ikrek.Nem hiszek sem a jósokban,sem az asztrológiában.Csak épp kicsit megrekedtem pár dologban és arra gondoltam,hátha kapok valami felhasználható üzenetet,gondolatot.
2017. márc. 19. 19:57
9/22 anonim válasza:
Ez érdekes,mert hazudni szoktak valamit a pénz reményében! Nem is beszélgettetek semmiről? Én a helyedben elmennék már csak azért is egy másikhoz! :)
Az asztrológiában van igazság,nem is kevés!
10/22 anonim válasza:
Asztrológia is parasztvakítás, semmi több. :) Olyan általánosságokat mondanak ott, ami bárkire lehet igaz, csak jól meg van trükközve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!