Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Létezik hogy egy kapcsolat...

Létezik hogy egy kapcsolat romboló, hiába akarjuk megmenteni? Halak/nyilas

Figyelt kérdés

Gondolkoztam h az asztro/horoszkop kategóriába rakom,de inkább ide irtam,mivel a jövő érdekel.

Párom halak, alkoholistának mondanám,mert sűrűn iszik,és a piába menekül. Mindenkinek meg akar felelni, nagyon szereti a barátait,családját,akik ki is használják rendesen.

Több éve vagyunk együtt de a kapcsolatunkban még soha nem volt olyan dolog amire azt mondanám h jó. Nem akarom a piára fogni,a mai fiatalok amugy is szeretnek bulizni,de én nyilas inkább kettesben unalomban lennék a párommal. Ő mindig a haverokra vágyik ha már egyedül van bepánikol,ha ketten vagyunk akkor meg én is bepánikolok,mert nem akarok vele kettesben lenni.

Soha nem éltünk még kettesben, 10éve együtt vagyunk de mindig több emberrel laktunk,pedig pénzünk lett volna a különélésre. Gyerek nincs pedig az is lehetne mert sokáig nem dolgoztam,de féltem a szüléstől.

Nagyon jó szive van,népszerű,sok férfi akar rá hasonlítani,ami idegesít is. Társaságban ő van a középpontban, ketten nem férünk meg egy társaságban, inkább elhuzodok h ő szerepelhessen.

Tapasztalataim szerint minden Halak jegyű közkedvelt,sokan szeretik,okos ,szerencsés, és dramáinak jellemezném.

Szerintem mindketten félünk egyedül lenni,már volt szó róla h más mellett nem is tudnánk hogy kéne viselkedni az együttélésnél,hiszen mindkettőnknek ez az első együttélése. Én már nem vagyok szerelmes, sztem lehet az elején se voltam de nem merem neki megmondani. Nagyon szeret,és belehalna ha elhagynám. Minden berugásnál megigéri h nem iszik többet,de persze soha nem tartja be. Ez,hogy én a piára fogom h nem akarok vele lenni,csak kifogás hiszen nem szeretem igazából. Kettesben nem töltünk időt SOHA, nem érezzük jol magunkat együtt.

Nem tudom mi lesz a vége,de évek óta erőltetjük a semmit,és mindketten csak szenvedünk,ő sem boldog és én se. Viszont ragaszkodunk egymáshoz,amit nem tudom hogy lehetne leküzdeni. Mit gondoltok a kapcsolat jövőjéről? Véleményt irhattok,de nem kérek trágár,elítélő válaszokat.

2017. márc. 15. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:

A halak a leghűségesebb csillagjegy, míg a nyilas kalandvágyó, vándorló természetű.

Ráadásul víz és tűz elemről beszélünk.

Szerintem próbáljátok meg egy idejig külön, ismerkedjetek.

Halak koncentráljon a karrierére, nyilas pedig nyissa ki a szárnyait.

De a leírtak alapján nem igazán vagytok egy hullámhosszon. Te nem kedveled az ő barátait, nem szerettek kettesben lenni, stb.

És a szüléstől is félsz.

Ha szeretitek egymást, akkor úgyis elviselitek meg egy darabig, de csak időt pazaroltok. Ne akard megmenteni ezt a kapcsolatot. Mondd el neki, hogy nem akarod folytatni, és biztosan megérti. Masra van szükséged.

2017. márc. 15. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:
84%

"Belehalna, ha elhagynám". Na és? Legfeljebb oka is lesz a berúgásra!

Nem tudom, hány éves vagy, de éppen ideje,hogy kezedbe vedd a sorsodat ne megszokásból, szeretetlenül élj valakivel, aki annyit se tesz érted, hogy józan marad.

Így talán lemaradsz egy szép szerelemről is.

2017. márc. 15. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:
48%
Ha hagyod h ez maradjon a sorsod, meg is erdemled. Kellemes langyos allo f.s, sokszor ez a legegyszerubb. ...ugye?
2017. márc. 16. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!