Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Merre felé halad ez a kapcsola...

Merre felé halad ez a kapcsolat? (cigánykártya elemezés)

Figyelt kérdés

Szerelem témában,kihúztam ezt a 3 lapot, csak nem igazán értek az elemzéséhez, és szeretném kérni a segitségeteket! :)

UI: párommal szakitottunk 4 napja, azóta csak 2 napja nem beszélünk, félek a maganytol és elkezdtem talalkozgatni egy fiuval, jol megértem magam vele,de többet nem tudok elkezelni baratsagnal.

Lapok: Nagypénz, szerelem, szerencse

2017. jan. 5. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy az előző srácot nem kedvelted, esélyed nincs helyrehozni a kapcsolatot, főleg ha kiderül, hogy te már mással kavarsz.
2017. jan. 5. 15:46
 2/6 A kérdező kommentje:

őt se kell félteni,legjobb barátnőmmel kavargatnak titokba, csak nem vállalják fel egymast.... közöttünk meg szerintem nem lesz tartós, mert kimenne vegig egy kisebb varosba ugy, h minden 2 embernek megvolt...

ja és mi több mint másfélévet együtt voltunk.

2017. jan. 5. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Én ha ezeket huztam volna úgy gondolnám hogy érdemes komolyan ismerkedni az új fiúval.
2017. jan. 5. 22:15
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2017. jan. 6. 09:09
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Szerencsére nagy szerelem vár rád mondhatnám gazdag szerencsés szerelem bár lehet kellett volna még huznod lapokat de így is jo.
2017. jan. 6. 15:05
 6/6 anonim válasza:
48%
Azt, hogy egy hiszékeny gyö kér vagy, és nem mellesleg egy álszent ri banc!
2017. jan. 17. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!