Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogy kell megnézni a tarotnál...

Hogy kell megnézni a tarotnál mikor lesz kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Melyik kirakási módszert kell alkalmaznom?

2016. júl. 28. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudod mért nem született még egy válasz sem? Mert nem jó a kérdésed. A megfelelő kérdés így hangzik, főleg (!) egy olyan kártyának, mint a Tarot: hogyan, merre kell változnom, hogy lehessen olyan párkapcsolatom, ami nekem a legmegfelelőbb? Mert az nem csöppen ám csak úgy az ölünkbe. Mert tegyük fel, hogy valaki elárulja, hogy hogyan kell megnézni, mikor lesz párkapcsolatod. Megnézed, aztán nem tudod értelmezni a lapokat. De mondjuk, hogy azt is elárulja valaki. Micsinálsz? Elégedetten hátradőlsz és várod a kijelölt időpontra az ideális lovagot? És ha nem jön, a kártyát hibáztatod? Jó esetben a jóst? Mert az szokott lenni. Ezen gondolkozz el. Segítő szándékkal heccöltem ebbe a levélbe egy csomó energiát és időt.
2016. júl. 28. 19:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Jól írja az első. Nem tudom, mennyire értesz a Tarothoz...de gondolom nem nagyon, ha még azt sem tudod, hogy kell választ kapnod a kérdésedre. Ettől függetlenül mindenkit...így téged is biztatlak, hogy bátran forgasd a lapokat és gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj! Előbb utóbb valamire rá is jöhetsz így. :)

Húzz 3 lapot...aztán próbáld értelmezni. De mivel időpontra vagy kíváncsi...azt nem hiszem, hogy be fogod tudni lőni tapasztalatlanul. De próba, cseresznye!

2016. aug. 1. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!