Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A féltékenység lehet kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A féltékenység lehet kapcsolat romboló?

Figyelt kérdés
Nálunk olyan féltékenység lépett fel (mindkét oldalról), amit nem lehet betegesnek nevezni (szerintem), mert nem gyanusítgatjuk egymást félrelépésekkel, és el sem tudjuk képzelni, hogy megcsalnánk egymást, de mégis pl ha hozzám szól egy Férfi, már látom a barátom ellenséges szemeit (persze nem felém ellenség), és szinte minden Pasit eltolna tőlem, én detto ugyanez vagyok. Egyébként ha valamelyikőnket komolyabban megkörnyékezi az ellentétes nemből egy delikvens, csak nevetünk rajta,és egyértelmű nem megyünk bele semmilyen félreérthető szituba. Viszont ezek a féltő kis gondolatok benne vannak az agyunkba, és védjük egymást mindenáron, hogy örökké csak egymáséi legyünk! Ez természetes dolog, vagy előbb utóbb ez is a beteges féltékenykedés felé fog billenni? Illetve ha nem is billen át, ez is árthat a szerelmünknek?
2011. jan. 25. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Hajaj, de még mennyire! előző barátnőm (igaz ez már régen volt) ezért szakított: látott egy másik lánnyal beszélgetni, és mivel ő a hisztisebb fajtából volt, jött a sok sértegetés meg minden. Aztán kibékültünk kis időre, aztán megint, és végül "kihűlt" a kapcsolatunk. Ez volt olyan 6 éve.
2011. jan. 25. 15:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Mondom nem gyanusítgatjuk egymást, és nem is balhézunk ilyeneken. Még nem is balhéztunk soha semmin, egy hangosabb szó sem hagyta el a szánkat, szóval nem vagyunk hisztis kategória!
2011. jan. 25. 15:28
 3/3 anonim ***** válasza:
nagyon is tud kapcsolatromboló lenni, bár főleg akkor ha az egyik fél ilyen csak. én mondjuk nem bírnám elviselni h a pasim olyan ellenséges tekintettel néz ha másik pasival beszélgetek v akármi. szerintem nem kell egymást védeni, ha már annyira úgy érzitek h védeni kell a másikat a magad részére azt jelenti h nem vagy biztos a kapcsolatotokban ill a másikban. nah meg magadban sem. ez meg már eleve gáz ha felmerül..
2011. jan. 25. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!