Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudjok békén hagyni egymást, miért? Féltékenység is lehet? 20L
Figyelt kérdés
ma beszéltem a pasimmal és egy éve van egyűt a barátnőjével kb. (5-6 szakítás után újból) és ítra nekkem hogy el akrja jegyezni még az éven,nálunk ez szóba se jött!pedig 4 évig voltunk egyűtt,mi is soksor szakítutunk,sőt még van mai napig is hogy úgy összeveszűnk hogy kitöröljűk egymást facebookról aztán megunjuk és vagy ő vagy én újból bejelüljűk egymást.Nekkem is van párkapcsolattom.Nha én is írok nekki olyanokat hogy féltékeny legyen.Egyszerűen nem tudjok egymást békén hagyni!Ő 23 ém meg 20 éves vagyok2011. nov. 15. 20:00
1/5 DiMalto válasza:
Neked nem kellene erőltetni,ezt az írás dolgot,mert nem az erősséged.....Amúgy meg a kérdésre a válaszom kapcsolódik a bevezető részhez ,szerintem a helyzetetek is visszavezethető az iq-tokra....
2/5 A kérdező kommentje:
kösz a bunkó válaszodat de nem ez volt a kérdés és ha ideges vagyok így írok!!!és ha tudsz olvasni újból olvasd el a kérdést IQ bajnok -.-
2011. nov. 15. 20:25
3/5 DiMalto válasza:
elolvastam, de ne nem változott a véleményem!!
indoklásul:
"mai napig is hogy úgy összeveszűnk hogy kitöröljűk egymást facebookról"
"Nekkem is van párkapcsolattom.Nha én is írok nekki olyanokat hogy féltékeny legyen"
Ez szerinted mennyire felnőttes dolog???
4/5 A kérdező kommentje:
inkább ne is írj jó?köszi
2011. nov. 15. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!