Elmennél jósnőhöz (jóshoz)? (bővebben lent! )
- hiszel benne vagy kíváncsiságból?
- mit kérdeznél?
- milyen reakciód volna utána? ( idegeskednél amiatt amit mondott? megváltozna életed pl. próbálnád kerülni azt a dolgot amit mondott és te nem szeretnéd hogy az beteljesüljön? vajon ellehet kerülni az ijesmit vagy amit megjósolnak azt úgysem lehet elkerülni egyszer úgyis..... MI A VÉLEMÉNYED????????
Édesanyám elment egyszer. Megjósolta neki,hogy lesz egy időszak, kb. fél év, amikor nem tud majd dolgozni. 2 hónapra rá szilánkosra törte a lábát. Fél évig táppénzen volt.
Én azonban nem mennék el. Anyu is kérdezett rólunk és el is mondta a jósnő én meg azóta azon parázok,hogy amit jósolt az vajon bekövetkezett-e már vagy csak majd fog. Pl. nagy szerelmi szakítás. a vőlegényemmel 2 év együttélés után szétmentünk. Most van egy jó és boldog kapcsolatom. Remélem az előző volt a szakítás. Azt jósolta,hogy külföldön fogok élni. Na, most másik városba költöztem 1 éve. Ezt vehetem külföldnek? Mert azt nem hiszem,hogy mindig szó szerint beválik, amit mond.
ezek tükrében én soha nem fogok elmenni semmilyen jóshoz. Így is agyalok a dolgon.... :(
AzAz. Ott a pont.
Öt dolgot kérdeznék a jósnőtől: az öt nyertes lottószámot. Ha eltalálja, szívesen odaadom neki a nyereményem 90%-át. A maradék 10%-ból még így is el tudnék osztani 8-at rászorulókat segítő szervezeteknek, vagy kórházaknak, stb. A maradék 2-ből meg kifizetném a lakáshitelemet.
Szerintem sokan eltudnák találni a lottó számokat,ha nem is telitalálatosat...de én úgy gondolom,hogy a sorsolásnál úgy manipulálják a dolgokat,hogy ne legyenek nagy találatok.Szerintem manapság már ez is kijátszható.A régebbi időkben több volt a nagy nyeremény,ez vajon hogy lehet?
Olyan jóshoz érdemes elmenni,akiről már hallottál jó véleményeket.Sajnos ránézésre nem nagyon lehet megállapítani,ki az igazi jós,akinek tényleg vannak képességei és ki a csaló.Akinél sok a felesleges hókuszpók,az nekem eleve gyanús.A jósláshoz felesleges a varázsgömb,fekete macska,"boszorkányos"öltözék.Ha kártyája és ingája van ,az szerintem elegendő.A többi a képességein múlik...
A tévés jóslás csalás.Még ki sem terítették a lapokat,de már mondják a választ...sajnos ostoba,aki ezeknek betelefonál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!