Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mik ezek a megérzések?

Mik ezek a megérzések?

Figyelt kérdés
Pár napja írogatok egy pasival. Tegnap azt vettem észre többször is, mintha ezer tűvel szurkálnák a bőröm, s rá 1 percen belül ír.

2016. okt. 14. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Szállj le a sündisznóról!
2016. okt. 14. 18:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Megfogadom nem ülök rá többet 😂😂
2016. okt. 14. 18:10
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
A hapsi telepátia segítségével szurkál téged, ha nem tetszik neki, amit csinálsz. Menekülni kéne, de most már késő, mert ha lerázod, megfojt téged a gépen keresztül. Egész hátralevő életedben vele kell levelezgetned.
2016. okt. 14. 19:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Csak simán megérzések. Bármilyen formában jöhetnek. Majd idővel valószínűleg elmúlik.
2016. okt. 14. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
A lènyeg, hogy ez az èrzet, szurkàlàs, kellemes vagy kellemetlen èrzèseket kelt benned? Ugyanis lehet, hogy a tudatalattid akar valamire figyelmeztetni.
2016. okt. 16. 18:37
 6/9 anonim válasza:
Szerintem csak tök véletlen egybeesés és valami mástól érzed...
2016. okt. 27. 00:55
 7/9 anonim válasza:
szerintem csak elzsibbadtál a gép előtt ülétől,nekem is szokott
2016. okt. 27. 10:53
 8/9 DR.Strange válasza:
Igazából szerintem egy különleges kapcsolat van kialakulóban. Megérzed a férfit... a bőrödben érzed az erejét... Mi a csillagjegye? Az aszcendense? MBTI típusa? ezek mind mind számítanak. Te nyilván jó megérzésekkel rendelkezel, a férfi pedig rád van hangolódva érzelmileg, te a kis antennácskáiddal felfogod a egfoghatatlan érzékszervekkel nem érzékelhető információkat. Ez ritka.. Talán megéri randizni. ki tudja mi lehet belőle.
2016. nov. 5. 22:54
 9/9 A kérdező kommentje:

A horoszkópom szűz ahogy neki is, csak ő 19 évvel fiatalabb nálam ha számít ez valamit.

2016. nov. 8. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!