Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Megérzések? Működhetnek?

Megérzések? Működhetnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! (csak) Ezoterikában hívők véleményét kérdezném! Arról lenne szó, hogy nagyon gyakran működnek a megérzéseim. Az esetek 95% - ban megérzem, hogy mi fog történni. Például ha feleltünk a suliban, akkor tudtam, hogy mikor fogok én felelni. (Erre jönnek az olyan válaszok, hogy biztos kétes jegyre álltam, de NEM)És még sok ilyen dolog történt. Tud valaki evvel foglalkozó oldalakat? Van olyan aki jártas ebben a témában? Az pls. írjon üzit! Köszi :)

2014. márc. 3. 19:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

ezt a kérdést nem én írtam? XD

simán, volt hogy meg is mondtam hogy ki fog felelni.

a vonzás törvénye is néha érvényesül :)

2014. márc. 3. 20:31
 2/11 A kérdező kommentje:
:D de most komolyan :D nem tudtok oldalakat???
2014. márc. 3. 20:39
 3/11 anonim ***** válasza:
oldalak nem hiszem hogy vannak ha vannak is majdnem az összes csak kamu.
2014. márc. 3. 21:11
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már több megérzésem. Szerintem mi olyanok vagyunk, mint a Jedik, mert azok is megérzik előre a dolgokat. Csoda mester kivételével, aki mindig a ködbe burkolózós szöveggel takarózott.

Az egyik legjobb megérzésem akkor volt, mikor nyáron éppen a Balaton partján sétáltam, és beugrott, hogy a közelben van egy bálnavadász falu, és lám, további 5 perc séta után tényleg ott volt. Meghívtak egy jó cápauszony-pörköltre.

2014. márc. 3. 22:13
 5/11 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele, hogy a netes oldalak mit zagyválnak össze erről. Örülj, hogy ilyen jók a megérzéseid és használd őket. A legfontosabb, hogy agyalással ne beszéld le magad arról, amit esetleg előre látsz vagy érzel. Ha használod, egyre pontosabbak lesznek. Ha meg agyalsz, akkor megszűnnek.
2014. márc. 4. 08:32
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi :) am harmadik! ez nagyon tetszett :DD
2014. márc. 4. 15:00
 7/11 anonim válasza:
én amióta olvasom Barbael Mohr és Pierre Franckh könyveit,amik az univerzumtól való rendelésről szólnak,azóta nekem is kifinomult ez a megérzés dolog.néha hihetetlen dolgok történnek.továbbra is hallgass a megérzéseidre!
2014. márc. 4. 16:49
 8/11 A kérdező kommentje:
* negyedik :D
2014. márc. 7. 15:26
 9/11 anonim válasza:
Nem
2014. márc. 11. 19:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha most tapasztalatból tudod, hogy működnek... Akkor nem értem, miért kell kiírni kérdésbe:D
2014. márc. 11. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!