Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A megérzések tényleg bejönnek?

A megérzések tényleg bejönnek?

Figyelt kérdés
Roszs érzésem volt a barátommal nem akartam valami oknál fogba beszélni de rávettem magam, mert számon kért hogy hogy csak ilyen ritkán lát, és képzeljétek rossz előérzésem volt és utána össze is vesztünk. (máskor nincs ilyen, és nem veszünk össze)
2013. jan. 23. 19:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%

OMG...

Az agyunk összefüggéseket kereső, és észlelő része nem tudatos, tudat alatt történik. Nem minden összefüggés jut el a tudatunkig, de ettől még észleljük. Te is nyilván összeraktad tudat alatt, hogy ez a beszélgetés rosszul fog elsülni.

2013. jan. 24. 08:33
 2/16 A kérdező kommentje:
Mégis milyen összefüggésekről beszélsz?
2013. jan. 24. 13:10
 3/16 anonim ***** válasza:
A megérzések bejöhetnek, csak ott az okos elme ami túlkomplikál eltérít, keresi a logikát, és lehet, hogy te azt hiszed megérzésen alapul egy dolog az már régen messze jár attól amerre először gondoltál.
2013. jan. 24. 18:00
 4/16 anonim ***** válasza:
Hogy hogy milyen összefüggések? Vannak jelei, ha valaki elégedetlen. Te tudat alatt észlelted ezeket a jeleket, és arra is következtettél, hogy nagyjából most borul majd a bili. Amúgy hány éves vagy? 10 körül?
2013. jan. 24. 18:54
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem volt ilyen. Azért kérdeztem. Sejthetted volna!
2013. jan. 24. 19:05
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
Mi nem volt? Tudat alatti agyműködésed? Nekem kezd úgy tűnni, hogy tudatos sem nagyon van... :D
2013. jan. 24. 19:39
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem érintkeztünk, nem láttam az arcát, de még a hangját se hallottam, mert skypon cseteltünk.
2013. jan. 24. 19:47
 8/16 anonim ***** válasza:
18%
Te tényleg ilyen értetlen vagy, vagy engem szívatsz?
2013. jan. 24. 19:50
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem voltak jelei, mert nem lehettek jelei azon kívül, ha netán telepatikusan megéreztem mi van a fejében.
2013. jan. 24. 19:52
 10/16 anonim ***** válasza:
18%
Tudod mi a különbség a tudatos, és a tudatalatti között? :-O
2013. jan. 24. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!