Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A megérzések tényleg bejönnek?

A megérzések tényleg bejönnek?

Figyelt kérdés
Roszs érzésem volt a barátommal nem akartam valami oknál fogba beszélni de rávettem magam, mert számon kért hogy hogy csak ilyen ritkán lát, és képzeljétek rossz előérzésem volt és utána össze is vesztünk. (máskor nincs ilyen, és nem veszünk össze)
2013. jan. 23. 19:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Áhá! akkor mégis csak nekem van igazam, és telepatikus úton nyertem az információt!
2013. jan. 24. 21:05
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
:D Igen, telepaták vagytok. Ezzel az eseménnyel szereztetek 10 ezer XP-t, ezzel elértétek a 43. szintet.
2013. jan. 25. 05:16
 13/16 anonim ***** válasza:
43%

Haha, gratulálok a briliáns levezetésedhez, kérdező! Egyértelműen igazolást nyert, hogy telepata vagy :D

Istenem, milyen könnyű annak, aki ennyire egyszerű...

2013. jan. 25. 12:59
 14/16 anonim válasza:
82%
Boldogok a lelki szegények igaz????
2013. jan. 27. 15:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem van amikor a megérzésem bejön.

Sokszor megérzem hogy mi lesz, amikor még meg sem tettem.

Ha rá tudsz hangolódni a dolgokra szerintem megérezheted mi lesz.

2013. jan. 31. 11:08
 16/16 bestest ***** válasza:
Előfordul. Engem pl. a múltkor k urva erősen hátba vágtak. Na azt rendesen megéreztem.
2013. febr. 3. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!