Megérzések? Működhetnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! (csak) Ezoterikában hívők véleményét kérdezném! Arról lenne szó, hogy nagyon gyakran működnek a megérzéseim. Az esetek 95% - ban megérzem, hogy mi fog történni. Például ha feleltünk a suliban, akkor tudtam, hogy mikor fogok én felelni. (Erre jönnek az olyan válaszok, hogy biztos kétes jegyre álltam, de NEM)És még sok ilyen dolog történt. Tud valaki evvel foglalkozó oldalakat? Van olyan aki jártas ebben a témában? Az pls. írjon üzit! Köszi :)2014. márc. 3. 19:07
11/11 anonim válasza:
Működik, semmi ezo nincs benne, csak azokat az infókat ödszegzed amikre nem figyelsz, esetleg el is felejtetted, mert nem érint vagy érdekes a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!