Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mik ezek a megérzések mostanság?

Mik ezek a megérzések mostanság?

Figyelt kérdés

Olyan megérzéseim vannak, amik körülbelül 10 másodperccel előzik meg az eseményt, de utána mindig megtörténik.

Pl. Kimegy valaki az ajtón, és mielőtt bejönne előtte 10mp-cel előbb pont arra gondolok, hogy de rég ment ki, biztos mindjárt bejön és utána megtörténik pár másodperc múlva.

Rengeteg ilyen van mostanság. Ezeket csak én képzelem be vagy jelentenek valamit?

2016. júl. 30. 19:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Van bármilyen spirituális érdeklődésed vagy múltad?
2016. júl. 30. 21:09
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem, nincsen egyik sem. Sosem hittem igazán ezekben a dolgokban, csak mostanság rengetegszer van ez és érdekelne, hogy mitől.
2016. júl. 30. 21:17
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
örülj neki, és fejleszd az intuíciódat. vannak könyvek rá. könyvtárban nézz szét. én gyakorlatoztam pár könyvből, keveset ugyan, de mégis érzem a hatását, egyre gyakrabban jók a megérzéseim, persze egyelőre csak kis hülyeségekben, de akkor is.
2016. júl. 30. 22:11
 4/17 A kérdező kommentje:

Gondolod, hogy ez fejleszthető?

Erre még nem gondoltam, mert számomra ezek a dolgok sokszor "hülyeségnek" hangzottak/hangzanak....

2016. júl. 30. 22:15
 5/17 anonim ***** válasza:
76%
Az egész Föld ebbe az irányba tart. Ezt jelenti az "emelkedik a Föld rezgése" kifejezés :) Én külön örülök neki, hogy mindenféle előzetes spirituális érdeklődés nélkül ilyeneket tapasztalsz :)
2016. júl. 30. 22:37
 6/17 anonim válasza:
67%

Telibe igy vagyok enis..

Az utobbi 2 evben egyre gyakoribb lett,es engem nagyon idegesit.Nem hinnem,hogy fejlesztheto,mert en pl tudatosan nem tudom ezt osszehozni,mar ugyertce ha nagyon akarom.18/F

2016. júl. 30. 23:32
 7/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Írj, ha gondolod!

Ezoterikus gondolkodású vagyok, sok ember fordul hozzám.

Neked is szívesen segítek.

2016. júl. 31. 11:56
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment mindenkinek a zöld! :)
2016. júl. 31. 12:16
 9/17 anonim ***** válasza:
Ez ilyesztő, nekem is van néhanapján megérzésem. Lehet csak simán van mindenkinek, és ez normális.
2016. júl. 31. 20:29
 10/17 anonim ***** válasza:
igen, fejleszthető, máson is láttam, de magamon is. csak persze sok idő kell hozzá, napi gyakorlás.
2016. júl. 31. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!