Miért van mostanság annyi sok vámpír rajongó?
Ezt gondolom még az a szerepjáték (vampire) idnította el sok-sok évvel korábban. Azóta meg megragadt.
Amúgy attól függ. Miben más emberi véren élni, mint mondjuk állati húsokon? Ha nem kell hozzá megölni az embert (inni és élni hagyni...), hanem elég csak keveset inni, akkor szerintem nem lenne vele semmi probléma.
Egyébként ez sem különb, mint mondjuk amikor valaki varázsló vagy jedi rajongó. Ilyen is van. Együtt kell vele élni.
3-as ilyen szempontból szerencsés vagy, viszont én sem ismerek ilyen embert személyesen, többnyire az interneten találkozok ilyenekkel. De nem tartozok közéjük, csak hajt a kíváncsiság. :D
"Amúgy attól függ. Miben más emberi véren élni, mint mondjuk állati húsokon? Ha nem kell hozzá megölni az embert (inni és élni hagyni...), hanem elég csak keveset inni, akkor szerintem nem lenne vele semmi probléma."
Hát abban más, hogy itt nem haszonállatokról beszélünk, hanem emberekről, és ha elharapsz egy ütőeret, artériát akkor az áldozat könnyen elvérezhet, és gondolom nem viszed kórházba az áldozatot. De egyébként a vámpírok létezése abszolút nonszensz, viszont most nem ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!