Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Furcsa megérzések, mitől lehet?

Furcsa megérzések, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Fél év született meg a kislányom. Azóta nagyon sok dolgot megérzek előre amire eddig nem volt példa.

Egy hónapja csak a semmiből jött egy ilyen hirtelen érzés és kérdeztem a férjemtől, hogy ha meghal apukája el megy-e a temetésére (nincsenek jóban, évek óta nem is beszéltek). Rá egy hétre írt a testvére, hogy az apjuk rákos beteg és nem adtak neki sok időt.

A másik ez is csak hirtelen a semmiből jött, hogy az egyik barátnőm terhes lesz 2 hónapon belül. Másnap rámírt, el is mondtam neki a dolgot. Délután jött át hozzám a pozitív teszttel.

Ez két meghatározó példa volt, ezen kívűl rengeteg dolog hitelen megérzések hogy mire gondol a másik, mi fog történni, mi fog menni a tvbe.

Van olyan hozzáértő aki tud erre valami magyarázatot adni, hogy mitől lehet?

2015. dec. 4. 16:36
 1/3 Fish1 ***** válasza:

Ilyenek szerintem mindenkinek vannak kisebb-nagyobb intenzitással, de nem mindenki figyel ezekre vagy veszi észre.

Lehet, hogy lehívod a kollektív tudatból az infot, és ez érkezik hozzád megérzés formájában.

2015. dec. 4. 17:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Van úgy, hogy a gyermek születése után az ember kicsit megváltozik valamiben.(Nekem a szülés után jött elő idővel a tériszonyom, meg pánikbetegség hajlamom) előtte ilyesmi nem volt, bár pozitív változások is voltak, mind meg is maradt.Viszont az is elképzelhető, hogy a gyermek olyan személy az életedben, aki erősíti ezen képességeidet.Van ilyen.Az okát nem tudom.
2015. dec. 4. 18:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem akarok túl elvont dimenziókat ecsetelni, lényeg, hogy nekem az asztrológia jutott eszembe.

Nem tudom mennyire érdekel, vagy egyáltalán mennyire vagy nyitott rá –de amennyiben szkeptikus vagy a dologban- szögezzük le, hogy 1) az asztrológia nagyon nem egyenlő a pénzlehúzós Asztro-showal, és 2) a csillagjegyek nem okoznak hanem jeleznek.

Az embernek három fő zodarikus elemből áll össze az „Én” szó; az első a napjegyéből, a második az aszcendensből és a harmadikból a holdjegyből. Hogy megértsd mit is jelent ez, gondolj egy házra; a ház alapjai a napjegy, míg a falai (a kivülről szemlélő benyomása, külseje, meg hogy egyáltalán az évek alatt mivé is épül) az aszcendens, és a ház belsejében lévő pince a holdjegy, amely a legbelsőbb énünket (érzelemvilágunkat, gyermekszeretetünket, vágyainkat, igazságérzetünket) jelöli. Hogy ebből kinek melyik a domináns jegy, teljesen egyénfüggő.

(Zárójelben megjegyzem, hogyha érdekel téged a saját horoszkópod, nyugodtan írj privátban).

Tehát; nem akarom nagyon húzni az időt, de nem tudok úgy magyarázni se a fenyőkről se másról, ha nem tudom, hogy a másik rovarnak hiszi-e.

A 12 csillagjegy 4 elemből áll; Föld, Víz, Levegő, Tűz. Mindegyik típusnak megvan a maga jellemzője, és érdekes ahogy két ellentétes jegy találkozik az emberben (egyébként a föld és a víz a „Jin” a befogadóság képvieslője, míg a „Jang” -a vezető, extrovertált- a tűzé és a levegővé, és ahogy észrevettem a föld a vízzel, a tűz a levegővel jön ki jobban).

Szóval, ez a 4 elem együtt egészíti ki egymást; és most jön a lényeg. Egy víz vagy tűz jegyű gyermek (különösen ahogy a csapkodó hullámok, vagy a heves lángok) az érzelmeket, a szenvedélyt –és a megérzéseket- tudatalatt nagyon elő tudják hozni azoknál az Anyáknál akikben egyébként meg vannak ezek a rejtett kincsek. Légy büszke arra, hogy benned megvan. Hallgass továbbra is a szívedre.

2015. dec. 4. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!