Furcsa megérzések, mitől lehet?
Fél év született meg a kislányom. Azóta nagyon sok dolgot megérzek előre amire eddig nem volt példa.
Egy hónapja csak a semmiből jött egy ilyen hirtelen érzés és kérdeztem a férjemtől, hogy ha meghal apukája el megy-e a temetésére (nincsenek jóban, évek óta nem is beszéltek). Rá egy hétre írt a testvére, hogy az apjuk rákos beteg és nem adtak neki sok időt.
A másik ez is csak hirtelen a semmiből jött, hogy az egyik barátnőm terhes lesz 2 hónapon belül. Másnap rámírt, el is mondtam neki a dolgot. Délután jött át hozzám a pozitív teszttel.
Ez két meghatározó példa volt, ezen kívűl rengeteg dolog hitelen megérzések hogy mire gondol a másik, mi fog történni, mi fog menni a tvbe.
Van olyan hozzáértő aki tud erre valami magyarázatot adni, hogy mitől lehet?
Ilyenek szerintem mindenkinek vannak kisebb-nagyobb intenzitással, de nem mindenki figyel ezekre vagy veszi észre.
Lehet, hogy lehívod a kollektív tudatból az infot, és ez érkezik hozzád megérzés formájában.
Nem akarok túl elvont dimenziókat ecsetelni, lényeg, hogy nekem az asztrológia jutott eszembe.
Nem tudom mennyire érdekel, vagy egyáltalán mennyire vagy nyitott rá –de amennyiben szkeptikus vagy a dologban- szögezzük le, hogy 1) az asztrológia nagyon nem egyenlő a pénzlehúzós Asztro-showal, és 2) a csillagjegyek nem okoznak hanem jeleznek.
Az embernek három fő zodarikus elemből áll össze az „Én” szó; az első a napjegyéből, a második az aszcendensből és a harmadikból a holdjegyből. Hogy megértsd mit is jelent ez, gondolj egy házra; a ház alapjai a napjegy, míg a falai (a kivülről szemlélő benyomása, külseje, meg hogy egyáltalán az évek alatt mivé is épül) az aszcendens, és a ház belsejében lévő pince a holdjegy, amely a legbelsőbb énünket (érzelemvilágunkat, gyermekszeretetünket, vágyainkat, igazságérzetünket) jelöli. Hogy ebből kinek melyik a domináns jegy, teljesen egyénfüggő.
(Zárójelben megjegyzem, hogyha érdekel téged a saját horoszkópod, nyugodtan írj privátban).
Tehát; nem akarom nagyon húzni az időt, de nem tudok úgy magyarázni se a fenyőkről se másról, ha nem tudom, hogy a másik rovarnak hiszi-e.
A 12 csillagjegy 4 elemből áll; Föld, Víz, Levegő, Tűz. Mindegyik típusnak megvan a maga jellemzője, és érdekes ahogy két ellentétes jegy találkozik az emberben (egyébként a föld és a víz a „Jin” a befogadóság képvieslője, míg a „Jang” -a vezető, extrovertált- a tűzé és a levegővé, és ahogy észrevettem a föld a vízzel, a tűz a levegővel jön ki jobban).
Szóval, ez a 4 elem együtt egészíti ki egymást; és most jön a lényeg. Egy víz vagy tűz jegyű gyermek (különösen ahogy a csapkodó hullámok, vagy a heves lángok) az érzelmeket, a szenvedélyt –és a megérzéseket- tudatalatt nagyon elő tudják hozni azoknál az Anyáknál akikben egyébként meg vannak ezek a rejtett kincsek. Légy büszke arra, hogy benned megvan. Hallgass továbbra is a szívedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!