Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Megérzések, tudnátok mondani...

Megérzések, tudnátok mondani róla véleményt?

Figyelt kérdés
Sokszor,sőt minden napossá vált hogy folytonmegérzek dolgokat,de tudatom kivül,ha beszélek a személyröl,vagy eszembe jut,vagy Face-en rákeresek.másnap vagy azutan Találkozom vele,vagy hirt hallok vele kapcsolatos dolgkrol,lehet,talán igen,tulfilázom a dolgot,de azért érdekelne,régebben ha gondoltam egy filmre,nemsokara az ment a tv ben.... vaolamire rászoktam szolni,és az ugyis szokott lenni általában,mintha udnám... Mondjatok rolla valamit ,veletek is van ilyen,én nemcsak egy egyszeri alkalomrol beszélek ,hogy itt ott hanem folytonosan.
2014. nov. 18. 23:00
1 2
 1/18 Ozmium42 ***** válasza:
100%

Üdv!

Létezik ilyen, és fejleszthető!

Gyakorlásként próbálj meg a szavak helyesírására ráérezni. Látni fogod, hogy idővel egyre több szót írsz le helyesen, ahogy a ráérző képességed fejlődik. Amíg nem megy, használd a böngészőbe beépített helyesírás ellenőrzőt, illetve a Magyar helyesírás szabályai című könyvet.

2014. nov. 19. 00:07
 2/18 anonim ***** válasza:
41%

Hát ja, én is megéreztem, hogy leszúrnak a nyelved miatt :D

És azt is érzem, hogy nem fog jól esni.

Ezenkívül csak sötétséget érzek, jeges szeleket...Talán a halál közeleg...szúró, maró, keserves...égeti a csontról az idegeket...

2014. nov. 19. 00:31
 3/18 anonim ***** válasza:
46%

Megérzések, = Szent Lélek

Régen én is mindig azt hittem, hogy jó megérzéseim vannak,v történtek durva dolgok.. durva megérzések.. de már rá jöttem hogy mindvégig a drága Szent Lélek v olt az! Dicsőség az Úrnak! :)

2014. nov. 19. 00:57
 4/18 anonim ***** válasza:

Én is megérzek dolgokat de tudom nem véletlen..

csakràkkal àlmodtam sose hallottam ilyenröl itt elolvastam pàr dolgot meg a meditàcio meg a 3.szem nyitàs stb és mit ad Isten?-olyan mhelyre sodor ahll a csaj ezo függő..

kamiont festek erre megismerek egy kamionost..

stoplos gyilkosokrol àlmodtam erre stoppost veszek fel..

kocsiból leszolitàslkrol olvasok utàna megtörtént..

De mi lesz még??leég a lakàs??mert mostanàba àllandoan lakàsbiztositos emailokat kapok meg az ismerősöm is biztositos nő zaklatja..meg ahol dolgozok is mondta egy ismerösének leégett a hàza..

mondjuk amitől fosik az ember azt vonza be :P

Ha màr ilyen okos vagyok az ezo forumon és hiszek a média agymosàsban :)

Azt hiszem a kirakozàst egy életre megutàltam :(

és tudom nekem is nemcsak nyel hanem nyelvtantanàr is kell meg mi is?szexuàlpszihologus? Mindent elhiszek amiota agymosott lettem..de mennyivel jobb ha nem olvasok nézek tv t..

2014. nov. 19. 00:58
 5/18 anonim válasza:
100%
Én azt éreztem mindig meg, hogyha vki közeli szerettem meghalt, először csak - sajnos sok szerettem meghalt -, aztán egy idő után azt is megéreztem, hogyha ismerősökkel történt ilyen, vagy komolyabb baleset, aztán mindez odáig fajult, hogy számomra teljesen idegen személyekét is "megéreztem". Sőt, fura volt, mert nem csak úgymond megéreztem, hanem ilyenkor mindig rosszul is voltam ettől. Először tiltakoztam ellene, úgymond, hogy ez hülyeség ilyen nincs, de kár volt..., aztán viszont tényleg olyan durva volt, hogy folyamatosan kértem Istent, hogy ezt a vmit szüntesse meg. Hála Neki megszűnt. Tudom, te nem ilyesmit érzel, de mikor kisebb voltam velem se ezek voltak mindjárt, hanem hasonlóak, mint amikről írsz, csak én nem törődtem vele, és idáig fajultak el. Egyszerűen nem is gondoltam volna, hogy törődnöm kellene vele. Én, az én tapasztalataim alapján azt tudom mondani ezekről, hogy rossz dolgok, és próbálj megszabadulni tőle.
2014. nov. 19. 02:53
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon gyakran vannak megérzéseim. Pl. mindkét gyerekem nemét pontosan tudtam, mielőtt kiderült volna az ultrahangon. Megàlmodtam a sógornőm terhességeit, sőt a gyerekek nemét is. Sokszor eszembe jut valami, és az pár percen belül bekövetkezik. Egyszer pl. buszon utaztam, tél volt, a sapkámat akartam épp felvenni leszállás előtt. Arra gondoltam, hogy jó lenne valami sötét felület az előttem levő plexilap mögött, amiben megnézhetném magam. (a középső ajtó mögötti ülésen ültem, ahol a plexi fal van) Erre mi történt? Egy szintén leszálló ember nekitámaszkodott a plexinek, ráadásul fekete dzsekiben! Így meg tudtam magam nézni az önkéntes "tükörben"! :)

Mindig megérzem, itt is, hogy mikor kapok levelet. Mielőtt megnyitom az oldalt, mindig előre tudom, hogy lesz üzenet.

Rengetegszer van olyan klasszikus eset is, hogy eszembe jut egy szám, bekapcsolom a rádiót, és pont az a dal szól, vagy egy ismerősömre gondolok, és találkozom vele az utcán, vagy rám ír Facebook-on. Szóval sok ilyen van!

2014. nov. 19. 04:14
 7/18 anonim ***** válasza:
19%
Hogy lehet valakinek az a neve, hogy Lucifer 666?????? Hihetetlen komolyan!!
2014. nov. 19. 06:40
 8/18 anonim ***** válasza:

#7 - szerintem úgy, hogy ezt gépelte be a regisztrációkor.

Vannak az embernek megérzései, de az hogy folytonosan, az túlzás persze. Mert van, amikor nem érez meg semmit, és van,amikor tévesen - ezeket viszont gyorsan el is felejti az ember, mert a bejövő megérzések valóban nagy élményt jelentenek, és elfedik.

2014. nov. 19. 10:15
 9/18 anonim ***** válasza:
8-as! Igen, nagyon okos voltál most, de te is tudod hogy értettem!!!! Gusztustalan fúj
2014. nov. 19. 17:51
 10/18 anonim válasza:
9: ha foglalkozol vele azzal csak elérte a célját.
2014. nov. 19. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!