Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Megérzések, tudnátok mondani...

Megérzések, tudnátok mondani róla véleményt?

Figyelt kérdés
Sokszor,sőt minden napossá vált hogy folytonmegérzek dolgokat,de tudatom kivül,ha beszélek a személyröl,vagy eszembe jut,vagy Face-en rákeresek.másnap vagy azutan Találkozom vele,vagy hirt hallok vele kapcsolatos dolgkrol,lehet,talán igen,tulfilázom a dolgot,de azért érdekelne,régebben ha gondoltam egy filmre,nemsokara az ment a tv ben.... vaolamire rászoktam szolni,és az ugyis szokott lenni általában,mintha udnám... Mondjatok rolla valamit ,veletek is van ilyen,én nemcsak egy egyszeri alkalomrol beszélek ,hogy itt ott hanem folytonosan.
2014. nov. 18. 23:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
17%
Igen lehet.. csak a szemem megakadt rajta vagy h egyáltalán h juthat egy embernek ilyen eszébe na de mindegy nem érdekel!! Sok agybeteg ember van sajnos :( :(
2014. nov. 19. 19:45
 12/18 A kérdező kommentje:

4.es és 5-ös Ugyan ilyen dolgok történnek velem is, lehet hogy nemkellene foglalkozom ezzel a témával,de azért érdekel hogy miért meg hogy....

köszi a válaszokat :)

2014. nov. 19. 22:03
 13/18 anonim ***** válasza:
29%
Neharagudj kérdező, hogy eltereltem a kérdésedtől!! Csak ez szemet szúrt de nagyon! Bocsi!
2014. nov. 19. 22:07
 14/18 anonim ***** válasza:
17%
És ne irogass privátban légyszives. Ahogy írta az egyik válaszoló sajnos igen elérted a célod, h felfigyeltem rád..
2014. nov. 20. 00:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem jelent semmit. De a viselkedésed igen.
2014. nov. 20. 00:42
 16/18 anonim válasza:
12: Kérdező, ezt én is szerettem volna megérteni, annak idején amíg még fiatal voltam még boszisuliba is beiratkoztam :), ma már mondjuk konkrétan ezen nevetek. Sokakkal beszélgettem is erről, hogy mi a fene zajlik velem, volt akik - felnőtt emberekről írok - azt mondták, hogy ez egy "ajándék", hát én akárhogy vizsgálgattam számomra ahová elfajultak ezek a dolgok minden volt csak nem "ajándék". Voltak akik még azt is mondták, hogy Istentől kapott képesség, aztán miután több idő eltelt bebizonyosodott számomra, hogy Isten nem utálhat ennyire, hogy ilyen képességgel "áldjon meg". Egy a lényeg, hogy nem derült ki számomra semmi, egyedül egy csontkovács ismerősöm, aki Balin tanult régebben ő mondta még azt, hogy ha nem akarom ezt a dolgot, akkor Istent kérjem, hogy vegye el tőlem. Kb. fél év könyörgés után elmúlt az egész. Rá egy évig még paráztam ezektől a dolgoktól, hogy tényleg elmúltak-e, de tényleg elmúltak. Ez vmi olyas vmi megmagyarázhatatlan dolog, hogy egy egész élet nem lenne hozzá szerintem elég, hogy megérthessük, hogy valóban megérthessük.
2014. nov. 20. 00:56
 17/18 anonim válasza:
Ja, és ezek azok az esetek, amikor kifejezetten irigylem azokat, akik nem hisznek, vagy akik materalisták ízig-vérig. :)
2014. nov. 20. 00:57
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Beteg állat vagy ennyit erről..nem jelent semmit? Nem csak állat még sötét is vagy ember..
2014. nov. 20. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!