Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mért engedi meg a mai civilizá...

Mért engedi meg a mai civilizált társadalom a Jóslást?

Figyelt kérdés
Bármennyire is lázítónak tartod a kérdést, nem azzal a szándékkal tettem fel! Egyszerűen az érdekelne, hogy ha a népességünk nagyjából 76%-a tisztában van vele hogy ez a kitalálom/megjósolom mondok valamit dolog, őszintén szólva butaság és, hát hazugság! Akkor a racionálisan gondolkodó és ezektől a tevékenységektől tartózkodó ember, mért lesz képmutató és engedi meg azt, hogy mások, átlag kapzsi tudatlan emberek ebből hasznot húzzanak!? Ha jól tudom egy ilyen telefon akár több ezer, akár 5-6 ezer ft-ba is fájhat az embernek! 5-6 ezer ft a nagy nulla semmiért!? Ne is próbálkozz, mert te is tudod hogy nincs értelme.. Azt sem értem, ha valóban lenne pár olyan ember, akik valóban "látók" mert ők megtehetik.. Isten szerint.. Akkor mért kérnek el ilyen sok pénzt, mért "rabolnak" ki törvényesen embereket a nemlétező hazug segítségért cserébe? Nekem úgy tűnik hogy ezek az emberek inkább az egyszerűbb pénzhez jutási módszert választották! A mai törvény pedig engedi is a SEMMI alapon mindent! De pl én egy nem látó.. feladok postán egy üres csomagot, de a pénzt már átvettem, akkor büntetés járhat érte! Akkor hogy is van ez? Kicsit nem full szánalmas ez a társadalom?

2016. ápr. 28. 09:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés! Mert azt a legkönnyebb. Engem az zavart egy jó ideig, hogy mindent besöpörtek a "jóslás" címszó alá. A kapualjban kezet elkapó cigányasszonytól kezdve az Aztro show-n keresztül, egészen a témában magukat képző és a képességeiket fejlesztő segítő emberekkel (amilyen Te is lehetsz kedves előttem szóló) bezárólag. Ma már nem zavar, mindenki azt gondol, mond, harsog ki magából, amit hisz. Mert mindenki maga hozza létre a saját világát, életét.
2016. máj. 1. 17:34
 22/22 anonim ***** válasza:
Nos ha jól értem minden jóstehetséggel vagy egyéb képességgel megáldott embernek kutya kötelessége volna az összes szabadidejében segítenie embertásainak ingyen és bérmentve,miközben te ráérsz strandra menni fagyizni sétálni szórakozni,az ilyen tehetséggel megáldott emberek csak ne tartsanak igényt erre,mert ugy a 8 ora munka utan ok csak segitgessenek ingyen mindenkinek aki arra jar...aha..ez teljesen elfogadthatonak tunik....a kepessegeket tekintve meg...aki nem hiszi jarjon utana! ;)
2016. máj. 18. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!