Mért engedi meg a mai civilizált társadalom a Jóslást?
Az a helyzet, hogy amíg fizetőképes kereslet van rá, addig lesznek népbutító, a valósághoz meg igazi emberi sorsokhoz közesincs "valóságsók" meg "kibeszélősók", és ugyanúgy lesznek betelefonálós (de szintén lehúzásos alapú) ún. vetélkedők, amiben tök gagyi kérdésre adható nyilvánvaló válaszért kecsegtetnek milliós nyereménynel, hogy hívogasd az emeltdíjas Qrvaanyjuk hangposta által időrabló, "munkatársunk mindjárt felveszi" vonalát, mire rájössz hogy mi ebben a lehúzás, már kicsengettél 10.000 forintos telefonszámlát a semmiért, szóval, addig lesznek ilyenek is hogy "tedd a kezed a képernyőre, küldöm a Zenergiját meg a Csíerőt"
De mivel neked nincs rá fizetőképes igényed, örülj ennek és netörőggyé :D
Utolsó: Jogos észrevételek valóban... De te azt mondod, hogy aki buta, az haljon meg... Igen, lehet benne valami, nem lehet örökké a retardáltakkal foglalkozni.
De aki lehetővé teszi ezt az egészet, az bizony jól tudja hogy a rablást űzi mesteri fokon az a bizonyos illető/ők
De én itt arra keresem a választ... Hogy az egész emberi jogrendszer alapszabályaiba ütközik... A lopás,rablás,kizsákmányolás.. Legalábbis nekünk "droidoknak" ezt adják be! Itt mégis mehet a kizsákmányolás teljes gőzzel! Ráadásul a tv-ben!!! Országvilág előtt!!! Csak azt tudom, hogy varázslók meg mágusok nem léteznek csak a mesékben. S ha valami nemlétezik, akkor hogyan tud mégis létezni? :D És pénzt keresni?? Elég undorító... Engem konkrétan ez az ami zavar... Meggyalázzák az evolúció végtelen elméletét és erejét! Szerintem ezt túltárgyaltuk.. Sz@rjunk bele az egészbe! ...
Ezen az alapon akár azt is kérdezhetnéd, miért adják 150%-os árréssel a legújabb, legtrendibb iPhone/Samsung/egyéb telefont/tabot. Valójában senkinek sincs szüksége rá, de a sikeres igénygenerálás miatt sokan megveszik. Ezt miért nem akarod betiltatni? Ez nem népvakitás?
Vagy arról is beszélhetnénk, amikor egy-egy cég által pénzelt tudományos kutatás, kutatások a cég érdekeinek megfelelő, látszólag bizonyításokkal, de valójában csúsztatásokkal, ferdítésekkel, hazugságokkal telepakolt publikációkat tesznek közzé, ezzel akár emberéleteket is kockára téve? Lsd. utóbbi ~50 év, koleszterin, zsír, transzzsírsavak.
A társadalom nem szánalmas, csupán érdek vezérelt. Hidd el, ami az elitnek nem érdeke, azt nem fogják szabályozni, ami viszont az elit számára kedvező, az előbb-utóbb hatósági szabályzás alá kerül. Amíg a kuruzslás nem áll az elit útjában, addig nem is fognak tenni ellene semmit.
Másrészt jobb, ha tisztában vagy vele, hogy egy állam nem attól függ jól működni, ha a népet kisgyerekeknek nézed, akiket meg kell védeni a gonosz kuruzslóktól. Egy jól működő politikai/társadalmi/gazdasági környezetnek épp az az egyik ismérve, hogy nincs túlszabályozva.
Kedves utoljára hozzászóló. Én is tisztán érző vagyok sőt a többiek is akik itt írogatnak. A tarot tényleg ősi eredetű képes jóslási forma de azt javaslom hogy csukd be a szemed vagy kösd be és én egy hasonló nagyságú s alakú magyar kártyát adok a kezedbe és te ugyan azt érzed amit a tarot kártya tapintásánál mikor a 22 Nagy Arkánumot kevergeted.
Sok kárt tudsz okozni akaratod ellenére is mert pld. azt "veted" ki valakinek hogy vigyázzon a gyomrára ő ezen fog töprengeni és 1 év múlva esetleg gyomorfekélyt diagnosztizálnak nála. Azt én is tisztán látom hogy amióta az ember felegyenesedett és két lábra állt mindig is kíváncsi volt a vadászata sikerére vagy a csatában a győzelmére. Az ember alapvető tulajdonságai ma sem változtak de ez már filozófia és nem tarot.
Van rá igény....
De felesleges hülyeség az egész.
18!
Abban igazad van, hogy mindenki érezhetne tisztán, csakhogy mégsem teszi! Mindenkinek adott a lehetőség, mégsem él vele csak kb az emberiség pár százaléka. Ezt folyamatosan fejleszteni kell, különben semmire sem mész vele. És nem, nem ártok senkinek. Aki ért ehhez, pontosan tudja kinek mit mikor és hogyan szabad elmondani ahhoz, hogy ne hátrányára hanem előnyére váljon. Az az igazság, hogy nagy homály él az emberek fejében ezzel az egésszel kapcsolatban. Fogalmuk sincs semmiről, de lökik a középkorból hozott, értelmetlen sületlenségüket, ellenérzésüket. Maximálisan tiszteletben tartom mindenki gondolkodását, akaratát...akit nem érdekel, aki nem hisz, aki nem kíváncsi, aki marhaságnak tartja...az ne kérdezzen, ne jöjjön. De lehetőleg ne beszéljen marhaságokat egy olyan dologról, amihez abszolút nem ért. Azzal csak magát égeti. Pl. Nem értek az atomfizikához, mégsem okoskodom róla........ Meg egyébként is. Hogy is van ez? Ha valami nem érdekel...nem foglalkozom vele. Akkor akik azt harsogják ilyen babona, meg olyan h.ülyeség, miért fordítanak egy olyan témára figyelmet, ami számukra teljesen érdektelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!