Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Lengyelpálca kérdés?

Lengyelpálca kérdés?

Figyelt kérdés
Egyesek szerint nem használható "jóslásra", tehát jövőbeni történéseket nem lehet tőle kérdezni. Én kérdeztem eddig tőle olyat is és mind bevált. Ismerőseimnek is. Akkor mi az igazság?

#lengyelpálca #lengyelbot
2016. jan. 11. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy a pálca (inga, kulcsos könyv) a használóján keresztül működik.Olyasmi, mint egy mankó.Te felteszel egy kérdést, a választ veszik valahonnan a radarjaid, vagy tudatalattid, vagy akármicsoda és ennek megfelelően születik meg a válasz is benned, aminek megfelelően egy akaratlan, finom mozgással hatsz az eszközödre.

Ha azonban szellemidézésre használod és úgy kérdezel, akkor nem vennék rá mérget, hogy szintén rajtad keresztül mozog....

2016. jan. 11. 22:33
 2/3 Legoman ***** válasza:

Nem azt mondják, hogy nem lehet, hanem hogy nem szabad, ha használod is arra, akkor se sokat, csak tényleg nagyon keveset.

A pálca nem arra való, hogy össze-vissza kérdezgess tőle.

Ha van kérdésed, amire nem tudod a választ, és nagyon megszeretnéd tudni, akkor megkérdezheted tőle.

2016. jan. 12. 06:51
 3/3 homo ludensz ***** válasza:
A lengyel pálca kettő darabból áll és akkor érvényesül ez a párban lévő használhatósága mikor kimérek egy fölsugárzást mint ingersávot és kezdetekor a két pálca mást jelez. A sávból kiérve szintén. Magam egy un. magyar pálcát használok(nem tudom ki adta neki e nevet)1 darabot én a jobb kezembe tartom egy speciális helyzetben amiben el tud fordulni ha "érzékel" valamit. Azt vallom hogy nem az eszköz anyaga,formája dönti el hogy valós válaszokat adjon,sokkal inkább a végtelen sok gyakorlás ami kezdetben sok kudarcot rejt majd egyre inkább összeszokik a pálcát vagy ingát használó személy és az eszköz. Meggyőződésem hogy nagyon széles a felhasználási területe bár ő csak egy eszköz viszont olyan kérdésekre is felhozhatja a mély tudatban rejlő válaszokat ha jól tesszük fel a kérdést és olvasunk a mozgásából amit nem is feltételeznénk róla. Bennünk van a kérdésre a válasz és ezt hivatott felszínre és láthatóvá tenni.
2016. jan. 19. 18:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!