Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Meg lehet változtatni a...

Meg lehet változtatni a sorsot, amit jósoltak neked?

Figyelt kérdés
Előre kérek mindenkit,hogy aki nem hisz ebben,ne válaszoljon hülyeségeket.Szóval,van egy jós,ismerősöknek is jósolt már,úgy kaptam az elérhetőségét,és nekem is,amiket mondott,azok igazak.Van egy pasi,lassan egy éve vagyunk se veled,se nélküled kapcsolatban.A jósnő azt mondta,ki kell dobni a közeljövőben,mert nem lesz rendes kapcsolat,illetve,hogy a pasi szereti a nőket,stb. Ezek igazak rá,nem egy könnyű ember,de jó ember ezt leszámítva,és fene tudja mi vonzott minket egymáshoz,és miért nem tudtunk elszakadni,de van egy kapocs köztünk.Na most,néha gondoltam,hogy ott hagyom,de csak nem ment,legfőképp emiatt a tanácstalanság miatt kerestem fel a jósnőt.Most meglehet,hogy ez nem a legideálisabb kapcsolat,de nem az a lényeg.Az a kérdés,hogy mindenképp bekövetkezik,ami az úgynevezett sors?Mondta a jósnő,hogy míg nem hagyom ott,nem jön más,pedig aztán jönne egy férfi,aki tényleg meg is becsül.Nehéz,de előbb-utóbb biztos ráveszem magam,csak az a kérdésem,hogy ha nem hagyom ott,akkor is jönne végül a másik férfi,aki nekem lett szánva?Vagy akkor akár az is lehetne,hogy együtt maradunk,vagy legalábbis még sokáig húzzuk,így,hogy mindig ilyen kutya-macska harc lesz az egész,és akár tönkre is megyünk mindketten,ez tuti felperzselne mindent...Tudom,hogy ez nem jó ötlet,hogy vele maradjak,de elmélet szintjén kérdezem,hogy hogy működik ez?Meg ha tegyük fel,valami olyan jóslatot kapsz,hogy lesz egy férfi,de nem ő az igazi,nem maradtok együtt,akkor mi van,ha bele se kezdesz?Hiszen úgysem vele kell lenned?Vagy muszáj,mert anélkül nem jönnek a következő események?
2015. nov. 10. 00:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A jövő a múlt nem létezim csak a jelen tendenciák vannak mint hogy ha valaki azt mondja elmegy valahova az oda fog érni de az életben rengeteg dog változtatni tud egy bizonyos dolgon
2015. nov. 10. 00:27
 2/13 anonim ***** válasza:

Gondolom, azért mentél jóshoz, mert hiszel benne.

Ha hiszel tudásában és jóindulatában, miért nem fogadod meg tanácsát?

.

"Most meglehet,hogy ez nem a legideálisabb kapcsolat,de nem az a lényeg."

Igénytelenség és kisstílűség megelégedni a nem ideális kapcsolattal és nem keresni a lehető legjobbat.

Ha igaz, hogy "a pasi szereti a nőket", talán felesleges elhajtanod, mert ő előbb-utóbb úgyis dob téged. Addig élvezd ki a helyzetet, hogy választottadnál lehetsz az egyidejű sokadik!

Ha fenntartod ezt a kapcsolatot, az csak ideig-óráig lehetséges, aztán ha ő hagy el téged, neked sokkal fájdalmasabb lesz, hiszen nem a te döntésd.

.

Ha mazohista vagy, tedd, amit írsz: "akkor akár az is lehetne,hogy együtt maradunk,vagy legalábbis még sokáig húzzuk,így,hogy mindig ilyen kutya-macska harc lesz az egész,és akár tönkre is megyünk mindketten,ez tuti felperzselne mindent..."

2015. nov. 10. 05:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Senki sorsa nincs kőbe vésve, csak könnyebb azzal a tudattal élni, hogy mindent a sorsra hárítunk.
2015. nov. 10. 09:19
 4/13 Legoman ***** válasza:

A jövőd meg lehet változtatni, a múltat már nem.

A sorsod te alakítod. A kártya csak a jelenlegi körülményeken és döntéseken alapuló valószínű végkifejletet mutatja meg.

2015. nov. 10. 14:41
 5/13 anonim ***** válasza:

you cannot change your fate.. no man can.

forrás: prince of persia - warrior within, intró videó

2015. nov. 10. 14:57
 6/13 anonim ***** válasza:

1. Nem minden jóslat jön be. Még a profiknál sem!

2. Szabad akaratunk van. A sorsunk a döntéseink függvényében változik. Tehát az amit most jósolnak neked, csak az aktuális helyzetből indul ki. De mindig történhetnek változások ...

3. Én azt látom, hogy nem halad a kapcsolatotok. Úgy érzed megakadtál, egy helyben toporogsz. Nem történik semmi változás...pedig szükséged lenne rá. Ugyanakkor félsz is. Félsz a jövőtől, félsz a csalódástól. Inkább álomvilágba menekülsz, néha irracionálisan gondolkozol, nem akarod meglátni a szemed előtt zajló eseményeket. Nos, véleményem szerint a közeljövőben bizony eljön az a perc, amikor dönteni fogsz merre tovább. Együtt vagy külön? Külön lesz a folytatás. Tél vége...a kapcsolat végét is jelenti majd. Jelen állás szerint én ezt látom a Tarot lapokból. Persze te ettől még dönthetsz másképp...jogodban áll. Sőt, történhetnek addig még változások is, amik más irányba lendítik kettőtök történetét...de most, ebben a percben így állnak a dolgok. Egyébként még azt mondanám, hogy NE FÉLJ! Túl görcsös vagy...légy lazább, spontánabb, nyitottabb!

2015. nov. 10. 17:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ez tényleg igaz.Igen,félek,sajnos.Attól is,hogy nem lesz más,meg eddig nem szerettem senkit így,és valahol mindig szeretni fogom,úgy érzem.Valami van köztünk,amiért fontos nekem,és törődök vele,persze lehet,hogy később ezt max baráti szinten lehet,már ha ő kér belőle.Érdekes,a jósnő is azt mondta,január végéig maradjak vele maximum.Azt hittem,megnyugszok,ha beszélek a jóssal,de sajnos most még többet agyalok,és igazad van,ezt el kellene engedni.Megpróbálom,köszönöm!
2015. nov. 10. 20:20
 8/13 A kérdező kommentje:
A pasi jövőjéről is kérdeztem,és mondta a jós,hogy mivel kicsit álomvilágban él,mindig a nagy szerelmet keresi,nem lesz igazán boldog sosem,mindig másra fog vágyni,bár amúgy lesz felesége,gyereke.Na most,mi van,ha én ezt elmondom neki?Lehet,hogy akkor valami nekem nem jön be,az én jövőmben,de én ezt kockáztatom,mert úgy gondoltam,segíthetek ennek a férfinek,hogy ne legyen ilyen álmodozó.Persze nem biztos,hogy megfogadja,de szeretném,ha boldog lenne,és nem mondom,hogy mindenképp velem,csak szeretném,ha jól alakulna az élete.
2015. nov. 10. 20:34
 9/13 A kérdező kommentje:
egyébként igen,mazochista vagyok...
2015. nov. 10. 20:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Nézd meg Anakin esetét. Azt álmodta, hogy meghal szülés közben a szerelme, ezért állt át a sötét oldalra, mert azt remélte, hogy úgy megmentheti az életét. Viszont Padmé pont abba halt bele, szülés közben, hogy nem bírta elviselni a fájdalmat, amit azért érzett, mert Anakin halálával Dart Vader lett belőle. Padmé meghalt, Vader pedig szembesült a hibájával.
2015. nov. 22. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!