Akinek már jósoltak kártyából, és nagyrészt be is váltak a dolgok, hogyan csinálták? Ki választotta ki a lapokat?
egyszer voltam, egy öreg néni volt a jós, a halálból tért vissza és állítólag onnan kapta a tehetségét ehhez.
bementem hozzá, ő kikeverte a lapokat, lefordította fejjel lefelé, majd egy területet kérdezett, h mi érdekel az életemből.pl család, magánélet, karrier...stb.
kimondtam az egyiket, majd elkezdte a lapokat húzni teríteni, azt mondta h mostmár az életem nyitott könyv előtte.
minden eggyes laphúzásnál, újabb összefüggéseket és dolgokat mondott el az életemmel kapcsolatosan.
mikor végzett kérdezte h érdekel e még vmi, ekkor szintén mondtam egy területet, és nem újrakevert, hanem a megkezdett pakliból húzta folyamatosan a lapokat és minden dolgot elmondott arról a területről is ami érdekelt.
egyszerűen lúdbőrzött a háta, nem hittem el h ilyen van, először találkoztam vele, és szinte semmit sem beszéltem vele, mikor ott voltam nála.
majd mikor végeztem, mondta h politikusoktól üzletemberekig jár hozzá mindenki
utána napokig a hatása alatt voltam, h hogy a fenébe tudjon vki ismeretlenül a múltamból és jelenemből elmondani minden dolgot ami érdekel.
és a legérdekesebb, a jövőt nem mondat el h ez meg az fog bekövetkezni, hanem a jelenemből mondott pár dolgot, és azt h ezek a dolgok a jövőben esetlegesen mit fognak eredményezni.
ÉS minden bejött!
a néni sajnos azóta meghalt, nem kapott sok haladékot a sorstól h az embereknek így segítsen.
Köszönöm a válaszokat. :) Azért is tettem fel a kérdést, mert elkezdtem én is tanulgatni a kártyavetést, és egész szép eredményeim vannak. De mivel mindig én húztam ki a lapokat másoknak, azt gondoltam, hátha csak disznó nagy mázlim van, és igazából nekik kellene kiválasztani a kártyákat.
De ezek szerint ez mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!