Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magyar érettségi - aki Márait...

Magyar érettségi - aki Márait választotta miket írt?

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 16:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne, most akartam én is kiírni:)

Egyébként én azt írtam bele, hogy a címet értelmeztem először is, de nem úgy ahogy a minta megoldókulcs írta. Én úgy értelmeztem, hogy először arra gondolunk, hogy a nő egy gyereket fog örökbe fogadni és a csattanó amikor az időhölgy megjelenik. A család tag meséli el, szóval Flóra érzéseit nem ismerhetünk meg csak a család véleményére alapozhatunk. Aztán írtam hogy 5 részre osztja így jobban el lehet különíteni az érzéseket. Kicsit párhuzamban állítottam a KOsztolányi Édes Annájával, hogy a nő a cselédekben kereste a társat addig ő árvát szeretne és hogy a levél olvasásakor hasonló rossz előjel jelenik meg mint amikor édes anna belép a gazdái házába. Aztán írtam Flóráról hogy milyen kifonomult olyannyira hogy még pletykálni sem tudott. Ellenkezője mint az "árvája". Leírtam hogy milyen az árva ellenszenves, önző stb. Groteszk a halála, valami betegség már nem emlkészem pontosan de zsírral kapcsolatos, nah mindegy de hogy a saját önzősége mohósága ölte meg. Meg groteszk hogy egy öregebb nőnek a fogadott anyja fiatalabb nála. Írtam hogy a bölcset az a bácsi testesíti meg..írtam közhelyeket, hogy nem lehet ítélkezni mások felett és hogy milyen árva volt Flóra..JAh meg hogy az árva hogy átverte őt, hiszen ő csak 8 éve volt árva flóra meg meg sem ismerhette a szüleit és hogy milyen érzelmekre ható bemutatkozó levelet írt és nem csoda hogy flóra aki tudja milyen árvának lenni befogadta őt..aztán még írtam egy csomó közhelyet:D flóra már annyira magányos hogy eltűrte, hogy a nő hat évig csak kihasználja őt és nem is tudjuk pontosan hogy flóra hogy érezte magát..Ilyeneket:) ti?

2013. máj. 6. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!