Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hisztek a cigányjóslásban?...

Hisztek a cigányjóslásban? Nektek jósoltak már?

Figyelt kérdés
Ma egy cigányasszony odajött hozzám és jósolt nekem. olyanokat mondott ami valóban igaz rám, meg rá kellett köpnöm 3x a papírpénzre, meg ő neki is. és olyanokat magyarázott h ma éjfélkor kiviszi és felteszi a keresztútba vagy micsoda. Szerintetek higyjek neki vagy sem? Azt is mondta, h jövő héten visszatér, és a nagyanyjától örökölt cigánykártyából is jósol...Hiszem is meg nem is a dolgokat. Azért mentem bele az egészbe mert féltem h ellenkező esetben megátkoz. Nektek tapasztalatok?
2013. szept. 26. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Otthagytam nála a lakcímkártyámat és a lakáskulcsomat, és ezekből megjósolta, h az éjjel ki fognak rabolni. És be is jött!
2013. szept. 26. 21:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Első: most ezt komoly? Hogy érted, hogy otthagytad?
2013. szept. 26. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDDDDDDDD te hülye kis köcsög,ennyire naív nem lehetsz ba***z*dmeg :D
2013. szept. 26. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Én közel harminc éve halott vagyok. Szerinted el kell hinnem?
2013. szept. 26. 23:09
 5/7 anonim ***** válasza:

A cigányoknak jó érzékük van az ezotériához, benne van a vérükben, nem véletlen lettek vándorló nép (ez pláne a kereszténység terjedésekor jött jól), és ilyesmik. Szóval az nem lep meg, ha olyat mond, ami valóban igaz rád, ÉS nem következtethető ki logikai úton (tehát nem arról állapította meg, hogy vagyonos vagy, hogy rálesett a rolexedre, és azonnal felismerte, hogy eredeti :D ).

Ők mentették át a Tarot-kártyákat is egyébként. De.

Nagyon jók az átverésben is. Manipulálhatnak, hihetően adják elő, hogy így átok meg úgy balszerencse. Megesik, hogy az egyik cigány jósnő a becsületesebb fajta, és van annyira őszinte, hogy rendes jóslást kapsz, de az sem ritka, hogy hadoválnak valami hihetőt, aztán hopp, ha elhiszed, már mondják is, hogy téged elátkoztak, adj ennyi pénzt, stb. Ifjonti koromban, amikor még mimóza voltam, velem is kiszúrt az egyik, azóta már edzettebb vagyok. :P Egy biztos. Ha pénzért vagy pénzzel szed le átkot, akkor gyanakodj, és el ne hidd, hogy meg tud átkozni! Nem tud! Te magad "átkozod" el magad, ha elhiszed neki az átkait... :D Mert onnantól be fogod beszélni magadnak, hogy átok ül rajtad.

2013. szept. 27. 02:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Pénz-pénz-pénz. És hiszékenység. De aki hiszékeny, meg is érdemli, hogy jól megkopasszák. A kár csak az, hogy a pénze nem valami értelmes célra megy.
2013. szept. 27. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:
55 évesen keveredtem ide erre a lapra. Addig nem tudtam elképzelni, hogy 2013-ban van még, aki hisz az ilyen babonákban. Itt aztán olvashattam szellemekről, ufókról, boszorkányokról, sámánokról, fengsunyiról, reinkarnációról és a többi középkori babonaságról. Örül az én lelkem...
2013. szept. 28. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!