Kinek jósoltak már meg igazat?
Figyelt kérdés
És hol?
Neten esetleg?
2012. febr. 15. 15:52
1/6 anonim válasza:
Pár hónapja voltam jósnál,amiket mondott pl.: a párom érzéseiről irántam mind bejött,bevallotta,azt is mondta,kérdeztem hogy megcsalt e és mondta hogy nem de volt egy időben egy nő akinek akkor több mindent elmondott mint nekem,ez is bejött,ezt sem tagadta.Tesómmal külön mentünk és meg mondta hogy anyu miben fog meghalni és mikor,ugyanazt mondta mind2nek és a betegségeit is eltalálta.Nagyon sok mindent mondott még,mindenesetre a múlt bejött és a jelen is.
2/6 anonim válasza:
Az utcán mondták hogy 3 perc múlva fél 2, és úgy is volt!
3/6 anonim válasza:
Ismerősnek jósolták, h volt egy testvére, aki meg sem született (vetélés). Anyukánál rákérdezett aki meglepődött, elmondta és tényleg.. Ráhibázott? Ki tudja..
4/6 anonim válasza:
Utolsó, a koraterhességek közül minden 5. spontán vetéléssel végződik és sokszor nem is venni észre. Úgyhogy ilyet "megjósolni" nem nagy szám.
5/6 anonim válasza:
én megjósolom neked hogy hüjee vagy
6/6 anonim válasza:
Van megegy.Hozza kell tenni, en szkeptikus voltam mindig is.Paromnak van astrologus ismerose,azt mondta 2010ben hogy: „Iden kulfoldi utat lat nekunk”.Tudtuk hogy nem engedhetjuk meg,ezert szinte kinevettem,parom meg mondta neki hogy na ne vicceljen mar..2 honap elteltevel nyertunk egy tombolan egy kulfoldi utazast...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!