Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jósoltak már innen valakinek?

Jósoltak már innen valakinek?

Figyelt kérdés

Ki a valóban hiteles?

Privit légyszi

2015. febr. 24. 09:32
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Senki sem az, a jóslás egy átverés.
2015. febr. 24. 10:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem..de nem fedte fel soha magàt..

megjosolta elveszitem a munkàm majd egy év màjusàba lesz ujból..

meg hogy bizhatnék benne jobban..de nekem nem megy màr csak sodrodok ide oda ..csak menjenek a napjaim..

2015. febr. 24. 11:04
 3/10 anonim ***** válasza:
1 óra is jön a putás.
2015. febr. 24. 11:09
 4/10 anonim ***** válasza:
64%

Nekem megjósolták hogy péntek után szombat lesz meg hogy január után február fog jönni, és bejött!!!

Szóval nem minden jövendőmondó csaló!

2015. febr. 24. 11:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem (kéretlenül) jósolt a egy cigány asszony. Beválhatott, hiszen húsz éve halott vagyok. Lehet, hogy mégsem, de a jóslata szerint mégis.
2015. febr. 24. 13:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Jósoltak itt gyk-n is, de egyik jóslat sem vált be még véletlenül sem.
2015. febr. 24. 18:30
 7/10 Legoman ***** válasza:
62%

Jósolni nem minden ember tud. Nagyon kevés ember van, aki igazán ért hozzá. Aki nem ért hozzá, az általában vagy nagyon kezdő és pénz kell neki, vagy csak pénz kell neki.

Ha valaki igazi jós, akkor az elég érett ahhoz, hogy nem kér érte pénzt.

Jóskártyán keresztül csak, akkor lehet jósolni, ha az illető is ott van. Ilyen például a Tarot. A kártyának kapcsolatba kell lépni az illetővel, ezért is ő keveri és húzza ki a kártyát.

Én már jósoltam pár embernek,és amit kiolvastam a kártyákból a személlyel kapcsolatban mindent eltaláltam, szóval választ adtam a kérdésére. A kártya a jelenlegi helyzeten és körülményeken alapuló valószínű végkifejletet adja meg, és a kérdésre a választ. Persze ezen az illető tud változtatni.

Nem könnyű a jóslás, gyakorolni kell sokat. De interneten, telefonon keresztül nem lehet ilyenekkel jósolni. Ezért is hülyeség az asztro-show meg ilyen műsorok.

2015. febr. 24. 19:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Legoman, vállalsz személyes jóslást valahol pesten?
2015. febr. 24. 19:44
 9/10 Legoman ***** válasza:
Nem szoktam olyannyira vállalni. Inkább ha valaki eljön személyesen hozzám és megkér rá, hogy segítsek neki választ adni a kérdéseire, mert nem tudja egyedül megoldani. Meg különben sem Pesten lakok.
2015. febr. 24. 19:53
 10/10 anonim válasza:

Én jósoltam már interneten keresztül, és bevált.

Tehetség kérdése, nem gyakorlásé.

2015. márc. 6. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!