Jósoltak már innen valakinek?
Ki a valóban hiteles?
Privit légyszi
Nekem..de nem fedte fel soha magàt..
megjosolta elveszitem a munkàm majd egy év màjusàba lesz ujból..
meg hogy bizhatnék benne jobban..de nekem nem megy màr csak sodrodok ide oda ..csak menjenek a napjaim..
Nekem megjósolták hogy péntek után szombat lesz meg hogy január után február fog jönni, és bejött!!!
Szóval nem minden jövendőmondó csaló!
Jósolni nem minden ember tud. Nagyon kevés ember van, aki igazán ért hozzá. Aki nem ért hozzá, az általában vagy nagyon kezdő és pénz kell neki, vagy csak pénz kell neki.
Ha valaki igazi jós, akkor az elég érett ahhoz, hogy nem kér érte pénzt.
Jóskártyán keresztül csak, akkor lehet jósolni, ha az illető is ott van. Ilyen például a Tarot. A kártyának kapcsolatba kell lépni az illetővel, ezért is ő keveri és húzza ki a kártyát.
Én már jósoltam pár embernek,és amit kiolvastam a kártyákból a személlyel kapcsolatban mindent eltaláltam, szóval választ adtam a kérdésére. A kártya a jelenlegi helyzeten és körülményeken alapuló valószínű végkifejletet adja meg, és a kérdésre a választ. Persze ezen az illető tud változtatni.
Nem könnyű a jóslás, gyakorolni kell sokat. De interneten, telefonon keresztül nem lehet ilyenekkel jósolni. Ezért is hülyeség az asztro-show meg ilyen műsorok.
Én jósoltam már interneten keresztül, és bevált.
Tehetség kérdése, nem gyakorlásé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!