Kinek vált be eddig amit jósoltak? Lehet változtatni a jövőn?
Nekem 5 különböző ember is hasonlót jósolt, az egyik kártyákból tudott olvasni, a másik auralátó, a másik kettő meg ilyen jós szerű, a harmadik meg angyallátó és mindet nagyon dicsérték már...
nekem hasonlót jósolt mind az 5, és kicsit elkeseredett vagyok, mert a következő éveimet, nem a mostani elveimhez fogom élni, és az álmaimat se fogom megvalósítani, legalábbis nem mind, és amit igen, azt se úgy ahogy szeretném...
mondhatnám, hogy nem feltétlen igaz amit jósoltak, de már egyiknek be is vált az, hogy halasztok egy évet a suliból!
meg 5 különböző ember mondott hasonlót különböző helyeken és időben
a kérdéseim: kiknek váltak már be a jóslatai, és ha tényleg igazak amit nekem mondtak, hogy tudok változtatni??
Most komolyan kérdező: ha változtatni szeretnél valamin, akkor miért mész el egy jóshoz? Ha úgyis, rajtad múlik, akkor a jósnak, semmi köze nincs hozzá.
A másik: " mondhatnám, hogy nem feltétlen igaz amit jósoltak, de már egyiknek be is vált az," - ez a lényeg! Ha csak egy válik be, az még, nem jelent semmit! Csak hogy tudd, volt olyan, hogy auralátót teszteltek: szkeptikus.blog.hu/2011/08/11/auralatot_teszteltunk?token=c6db0f2b3713f1210239225e6fde8c1d - remélem érted, hogy létezik olyan, hogy csak, véletlenül egy - két dolog igaz, de attól, még nem jelenti az, hogy mindenben igaza volt.
Ha bemeséled magadnak, akkor megtörténik.
Szóval próbáld meg elfelejteni az egészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!