Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Kinek vált be eddig amit...

Kinek vált be eddig amit jósoltak? Lehet változtatni a jövőn?

Figyelt kérdés

Nekem 5 különböző ember is hasonlót jósolt, az egyik kártyákból tudott olvasni, a másik auralátó, a másik kettő meg ilyen jós szerű, a harmadik meg angyallátó és mindet nagyon dicsérték már...

nekem hasonlót jósolt mind az 5, és kicsit elkeseredett vagyok, mert a következő éveimet, nem a mostani elveimhez fogom élni, és az álmaimat se fogom megvalósítani, legalábbis nem mind, és amit igen, azt se úgy ahogy szeretném...

mondhatnám, hogy nem feltétlen igaz amit jósoltak, de már egyiknek be is vált az, hogy halasztok egy évet a suliból!

meg 5 különböző ember mondott hasonlót különböző helyeken és időben

a kérdéseim: kiknek váltak már be a jóslatai, és ha tényleg igazak amit nekem mondtak, hogy tudok változtatni??

2014. júl. 20. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
A jövőnk minden másodpercben változik. A jósok csak azt mondják meg ahogy abban az adott pillanatban látják a jövődet de lehet ha kimész a jósdából és nem jobbra hanem balra mész már megváltozott. Apró mozzanatokon múlik a jövő viszont a sors az egy kicsit más. Van hogy megpróbálod elkerülni de a végén ugyan arra az útra térsz vissza ami az eredeti volt.
2014. júl. 20. 21:51
 2/7 A kérdező kommentje:
vagyis akkor nem változtathatok a jövőmön? :O
2014. júl. 20. 22:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer nagyon rég jósoltak egy balesetet....ami elég komolyan érintette Istenbe (konkrétan gyűlölöm ha létezik)vetett hitemet miután megtörtént.De... néha nem így érzek.Kettő olyan emberkénél voltam aki beszélt az életemről úgy hogy nem ismertek előtte,voltak közös pontok a mondanivalójukban.De a kérdésedre a válasz...Érzed az erőt és hitet sorsod megváltoztatására?
2014. júl. 20. 23:07
 4/7 A kérdező kommentje:
az erőt igen, de a hitet :O mindenki azt mondja ne rágjam magam rajta, mert ha ugy történik se tudok most tenni érte, és csak magamnak ártok...viszont ha nem rágódok rajta ugy érzem nem teszek semmit, ig legalább emlékezthetem magam h be ig csináljam az életem
2014. júl. 21. 00:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Most komolyan kérdező: ha változtatni szeretnél valamin, akkor miért mész el egy jóshoz? Ha úgyis, rajtad múlik, akkor a jósnak, semmi köze nincs hozzá.

A másik: " mondhatnám, hogy nem feltétlen igaz amit jósoltak, de már egyiknek be is vált az," - ez a lényeg! Ha csak egy válik be, az még, nem jelent semmit! Csak hogy tudd, volt olyan, hogy auralátót teszteltek: szkeptikus.blog.hu/2011/08/11/auralatot_teszteltunk?token=c6db0f2b3713f1210239225e6fde8c1d - remélem érted, hogy létezik olyan, hogy csak, véletlenül egy - két dolog igaz, de attól, még nem jelenti az, hogy mindenben igaza volt.

2014. júl. 21. 10:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, lehet változtatni de nem mindig a sorsodon nem a jövődön igen a kettő nem ugyan az.
2014. júl. 21. 18:55
 7/7 anonim válasza:

Ha bemeséled magadnak, akkor megtörténik.

Szóval próbáld meg elfelejteni az egészet!

2014. júl. 23. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!