Szerintetek lehet változtatni a sorsunkon?
Hmm...
Ez egy nagyon érdekes kérdés, és pont a párommal beszélgettünk. Mit tenne ha tudná, hogy 2 év múlva mi már nem vagyunk együtt. Nehéz erre válaszolni, mert egyfelől ott van az, hogy ha nem vele élem le az életemet, akkor mi értelme folytatni? Viszont olyan,hogy felesleges tapasztalat az nincsen.
Tudod én ezt egy jelként fognám fel, hogy lehet,hogy elveszítem, és élvezzem ki minden pillanatát a kapcsolatnak.
A jósolni mindig magadnak kell! Mert te tudod értelmezni a legjobban hisz a te életedről van szó.
És van ezeknek a jóslatoknak egy önmagukat beteljesítő vonzatuk is. Lehet,hogy nem történne semmi, de folyamatosan ott van a fejedben a gondolat és egy idő után az élet tényleg úgy alakul, hogy a jóslatnak lesz igaza, mert már annyit foglalkoztál vele, h megvalósult. Ezért tud sikeres lenni a jóslás ,mint műfaj.
És legvégül. És ez sokaknak nem fog tetszeni, de a karma, a csillagok a jóslatok feloldhatók, csak rá kell jönnöd, hogy te irányítod az életedet, és nem ők téged!!!!
Nem tudom, hogy mennyire megbízható ez az ember, talán igen.
A kártyavetés nem igazán megbízható, ebben megegyezhetünk, egy nagyon csöpp esély van csak rá, hogy bármi köze van a valósághoz.
A szerelmetek bizonyított.
Neked ez még kérdés? Az, hogy mit tartogat számotokra a jövő, az csak azon múlik, hogy te és ő hogyan döntötök. És jól tennéd, hogyha úgy döntenél, hogy minden nap úgy kelsz fel, hogy hálát adsz, hogy valaki igazán szeret és megpróbálod te is gyönyörűvé tenni az ő napját. És nem kételkednél benne néhány papírdarab miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!