Biokinézissel meglehet változtatni a szemed színét stb?
Figyelt kérdés
Pl ha az orrnyergemet szeretném vékonyabbra változtatni akkor az lehetséges? Vagy ha pl szeretném ha szebb lenne a bőröm stb?2012. jún. 16. 12:49
2/15 anonim válasza:
Én is hallottam már róla... ezek az emberek azt hiszik, hogy mindenre képesek, komolyan. A szomorú az, hogy ismerek pszichológusokat is, akik hisznek az ilyenekben.
3/15 anonim válasza:
Biokinézisről még nem hallottam. Ez nem kinézis kategória, mert nem magadon kívül eső anyagra hatsz, hanem magadra. Tehát inkább bioenergetika, vagy agykontroll kategória. Élőlényekre való hatást nem hívjuk kinézisnek. Egyébként pedig csak pszichokinézis, vagy telekinézis létezik, és ezen belül léteznek különböző jelenségek, mint például a tűzgyújtás, elektromossággal való random feltöltődés, tárgymozgatás, és torzítás, az anyag szerkezetének látszólagos semmibevétele, hasonlók. De ez nem vonatkozik az élő szervezetre. Olvasgass bioenergetikáról, meg agykontrollról, és megtalálod azt amire gondoltál.
4/15 anonim válasza:
Amit a genetika megadott (pl. szemszín) nem fogod tudni megváltoztatni semmivel. (Talán ha konteklencét használsz.)
5/15 anonim válasza:
Lehetséges, halgass az ösztöneidre és meglátod hogyan, én is megváltoztattam a szemem szinét, és tovább mentem ennél is, ha kiváncsi vagy írj privátot
6/15 anonim válasza:
Lehetséges, az elme erejével tudjuk befolyásolni a fizikai testünket. Először is a biokinézis maga azt jelenti, hogy a genetikádat módosítod. Létrehozol a szervezetedben egy energiát, és azt "elküldöd" gondolatba a génjeidbe, persze az energiát be is kell programozni mivel az semleges. A programozás azt jelenti a Te esetedben, hogy: "Az orrnyeregem vékony, szép bőröm van, és x színű szemem." A jelen idő a legfontosabb, mivel az univerzum nem érti a jövőt. Ezután alkalmazd az agykontrollós elme tükre technikát, ami annyiból áll, hogy az új külsőddel nézed meg magad a képzeletbeli tükrödbe, esetleg az érzékszerveidet is használd ahhoz, hogy jobban megismerd az új külsődet, pl. tapinsd meg az orrnyeregedet stb. Az is fontos, hogy ezután mindig érezd már az új arcodat. Ha ez nem megy, akkor ne nagyon nézegesd magad tükörbe. A képzeleterő a legfontosabb. Először el kell képzelni, hogy mit akarsz, utána kell programozni. Egyébként a szem szín megváltoztatásánál, vagyis amikor én csináltam a szemem bevörösödött ez azt jelenti valószínűleg, hogy elkezdet dolgozni a tested, a tudatalatti elhitte, hogy milyen színű szemed van. És, mint tudjuk a tudatalattinak az a feladata, hogy igazodjon a dolgokhoz. Az eredmény attól függ, hogy mennyire vagy fejlett spirituálisan, azaz mennyire fejlett a lelked és az aurád. Ha eddig nem meditáltál valószínűleg gyenge vagy, viszont az is lehet, hogy előző életeidben meg meditáltál, és akkor már egyszerűbb dolgod lesz a fizikai test megváltoztatásával kapcsolatban. Tehát valaki ezt 1 hónap alatt eléri, de valakinek pár évbe kerül...
7/15 anonim válasza:
Hogy változtathatnád már meg a fizikai testedet... főleg a génjeidet... :)))
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó előtti!
A hasznos válaszokat felpontoztam
2012. jún. 17. 18:26
9/15 anonim válasza:
Hallottam már olyat, hogy egy skizofrén betegnek megváltozott a szemszíne, amikor egy másik személyiséget vett fel. Szóval ezen az alapon egészséges embereknél is lehetséges.
10/15 anonim válasza:
Ismerek valakit aki elmondása szerint EFT-vel göndörítette be a haját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!