Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Meg tudná valaki jósolni...

Meg tudná valaki jósolni nekem mikorr várható új munkahely a számomra?

Figyelt kérdés
2015. máj. 2. 15:42
1 2
 11/16 anonim válasza:
És mi van, ha valaki azt jósolja neked, hogy 100% biztosan lesz munkád, ettől megnyugszol, és nem teszel semmit, csak várod a csodát? Így sosem lesz munkád. Ha szükséged van rá, akkor keress, és vállald el a legjobbat (vagy legkevésbé rosszat), és dolgozz. Ennyi.
2015. máj. 6. 09:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Igazából akkor, ha nem itt lógsz, hanem keresel egy másikat.
2015. máj. 6. 10:07
 13/16 anonim ***** válasza:
11-es, ha valaki azt jósolja a kérdezőnek,hogy 100% hogy munkája lesz,de a kérdező nem megy a munka után csak a csodára vár,akkor az a jós hazug csaló,mert a kártya ez esetben azt fogja mutatni,hogy igen,a kérdezőnek lenne ugyan munkája,de nem megy utána,tehát elszalasztott alkalmat fog mutatni a kártya.Másik esetben azt mutatja a kártya,hogy nem,sajnos nincs lehetőség munkára,és a kérdező nem is megy utána.
2015. máj. 6. 11:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Na jó emberek ne okoskodjunk itt.

Mindenki irányítsa az életét úgy ahogy akarja,mindenki saját maga felel érte.

2015. máj. 6. 13:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Itt a kérdésre kell a választ megadni.Az más kérdés,hogy - természetesen - a beszámítható állapotban születetteknek kötelességük a felelős élet,minden nem fogható a világegyetemre.
2015. máj. 7. 15:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Igaz ez a sorsmeghatározásos dolog,hogy minden számít,hogy az is számít,milyen családba születünk bele.

Míg más gyereket etettek,ruháztak,gondoskodtak róla,szerették,tanították és édesen aludhatott,én addig éheztem,fáztam,szégyenkeztem,rettegtem,s az éjszakai cirkuszoktól amit a tisztelt szülők rendeztek,aludni sem tudtam.Pedig de szerettem volna úgy alakítani a gyereksorsomat,hogy ne szenvedjek!

2015. máj. 7. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!