Meg tudná valaki jósolni nekem mikorr várható új munkahely a számomra?
Hol laksz?
Mihez értesz?
Mi lett a régivel?
Amikor abbahagyod a sajnálkozást,és a hülye csaló "jósokba"vetett hitedet.
És főleg ha most felász és keresel,egy munkahelyet magadnak.Ebben semmi jós nem tud segíteni,és nem itt főleg.Ne legyél naív kérlek.
Ha betartod a következőket:
- feladod a régit;
- találsz újat;
- megfelelsz;
- belépsz az új munkahelyre;
- dolgozol a próbaidő alatt úgy, hogy ne tegyenek indoklás nélkül lapátra!
A fentiek betartása 100%-os beválás!
Veszel 1 pakli cigány kártyát(a felületi lapok színe ne legyen eltérő,mert cinkelt hatást vált ki).
Kiteszed a szíves nőt,vagy szíves férfit,aszerint,hogy nő vagy -e,vagy férfi. Összekevered a paklit,majd kirakod képpel lefele fordítva és a kitett személyi jelölő kártyára,azaz magadra,teszel 2 db. kártyát,miközben a kérdésedre koncentrálsz.Ha szerepel közte a bíró,a remény,az állandóság,az örvendezés kártya 2 valamelyike (és negatív lap nincs)akkor a munkahely vérható!
Utolsó ezt ugye te se gondolod komolyan?
Kérdező nehogy ezt megcsináld,az egész csak egy hülyeség.Nincs semmi jóslás meg jövő.Csak az hogy a hiszékeny embereket becsapják ilyenekkel.Szabad akarat van.Tehát ha neked egy jós (nekem csaló)azt mondja 2 hónap mulva eljön egy munkalehetőség számodra de ha te úgy döntesz holnap keresel egy munkát,tegyük fel találsz is akkor mi van?Kamu az egész jóslás,dolog ideje kinyitni a szemeteket barátaim.
6-os, szabad akarat nincs!Minden ember egy-egy fogaskerék a világegyetemben.Sorsunk felől nem mi döntünk,az a világegyetem által meghatározott és születésünkkor eldöntött.
Sorsunkat csak akkor tudjuk irányítani,ha ehhez születésünkkor zöld utat kapunk!Tehát,ezt a zöld utat születésünkkor kapjuk,vagy nem kapjuk!
Nem mindegy,milyen korba,milyen földrészre,milyen családba,milyen testi-és szellemi kondícióval születünk.
Mert pl.hiába akarsz te boldog életet,ha valaki háborút robbant ki és belevezényel a halálba,vagy hiába tervezed meg a napi programodat,ha elüt egy jármű,vagy ha szellemi fogyatékkal születsz,tervezésről szó sem lehet.Tehát ha sikerülnek a dolgaid,azt hiheted,milyen okosan,ügyesen irányítod a sorsodat,de valójában születésedkor kaptál zöld utat,s a világegyetemtől kaptad a kegyet.
A kártya pedig működik,használom is.(Csak magamnak és családtagomnak használom)
Nem vagyok jós,én kártyahasználó vagyok.Megfelelő gyakorlattal magamnak is meg tudom határozni,mit ,,mondanak"a lapok.De van egy kis igazságod,ugyanis ha rosszat látok,hajlamos vagyok MAGAMNAK a legrosszabbra gondolni.Aztán amikor kiderül,hogy mégse olyan rossz az,annál nagyobb az örömöm.Ennyit az objektivitásról.Tenyérből is tudok,11 évvel ezelőtt szájüregi betegséget fedeztem fel magamnak a tenyeremben,egyből a legrosszabbra gondoltam,mivel családunkban pusztít a rák apai ágon,6 családtagom lett rákos,2 maradt életben.
Szerencsére amit felfedeztem magamnak nem rákos betegség,egy kicsivel jobb,autoimmun.A szájsebészeten kiderült beszélgetés közben,-mert érdeklődtek,hogy miért,hogyan szoktam le a láncdohányzásról-,hogy a főorvosnő is jósolgat kártyából.Működik az,csak tudni kell bánni vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!