Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mit tegyek? ( sürgős )

Mit tegyek? ( sürgős )

Figyelt kérdés
Mostanában minden éjszaka megálmodom a következő nap részleteit sőt gyakran az egész napot. Amikor anyámnak elmondtam úgy mintha ez egy másik emberrel történne azt felelte, hogy az illetőnek nyilván sujos pszichés zavarai vannak. Mitől történik ez velem? És mit tegyek?
2014. júl. 25. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tehetsz semmit

de miért baj ha előre tudod mi lesz a műsor aznap? :)

2014. júl. 25. 09:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Azért mert amit előre tudok, és épp az történik szedulok hányingerem van és lüktet a fejem és legtöbbször kishijan elajulok
2014. júl. 25. 09:43
 3/8 Lionkind ***** válasza:
Megszokod idővel, csak ne vedd annyira a szívedre. Nem kell félni a képességek okkal jönnek elő az embereknél neked is nagy hasznodra lesz, csak még nem látod miben.
2014. júl. 25. 13:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Kérlek még irjatok
2014. júl. 26. 00:26
 5/8 anonim válasza:
ez pontosan hogy történik ? tudatábanvagy azzal hogy most fog meg történni vagy csak ráeszmélsz hogy:" jééé ezt álmodtam" tudod hogy pontosan pl.: ki mit lép egy sakkpartyn ?
2014. júl. 28. 23:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Kérdező ez azért vagy, mert te egy arany-szivárvány-gyémánt-gyerek vagy. Mellesleg én is tudok jósolni:

Holnap július 30.-a lesz, szerda, esős idő várható, de sokfelé kisüthet a nap, és akkor a hőmérséklet higanyszála akár 30 fok fölé is emelkedhet. Én személy szerint fél 10 - 10 körül fogok fölkelni, átöltözök, eszek, iszok, aztán leülök a gép elé. A többit nem írom le, mert az magánügy.

2014. júl. 29. 13:29
 7/8 anonim válasza:
En is igy vagyok, bar nem ilyen gyakran, a papam halalat es a sogornom terhesseget is megamodtam, eleinte sirtam sokat, a papamnal legalabbis, kissebb voltam meg, csak 12 eves, es azt hittem miattam van... De ez adottsag. :-)
2014. júl. 30. 22:26
 8/8 anonim válasza:

Lehet, hogy csak beképzeled ezt magadnak.

Kiskoromba én is íy voltam vele. hogy milyen egybe eséps én erről álmodtam. Aztán egy idő után rájöttem, hogy hülyeség, csak én képzeltem ,hogy álmodtam az egészet.

Lehet, hogy csupán a megérzéseid gyanánt képzeled azt, hogy álmodtad, mert azok jóval kiélezettebbek.

2014. aug. 6. 11:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!